S1MCRO
Elita
- Poruka
- 24.640
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не дају јој код лекара.
Kolega, da li bi bili ljubazni da nam objsanite kvantifikaciju ove pojave u metabiologiji?Битно је да си синхрон са стварношћу.
Kolega, da li bi bili ljubazni da nam objsanite kvantifikaciju ove pojave u metabiologiji?
danke schon
hocu why not...Хоћу,
кад објасниш у каквој си вези са ликом из Апокалипсе ?!
hocu why not...
lik iz apokalipse now tzv kurtz je najcistija simbolika lika koji je prosao kroz sistem i shvatio njegovu trulost do samog dna...u filmu, preko vojne sluzbe gde je postigao maximum i dosao do njenog patosa, do same sustine americkog licemerja. ubijaj ali ako prezivi, leci ga. princip zapada. kultuloroski princip.
zato se kurtz okruzio mandrilima i postavio se na nivo boga da bi dokazao maksimu da je najbolje oruzje ono u rukama retarda lisenih grama razuma. idolatrija na nivou bozanstva. bozanstva koje mozda momentalno ne pravi stetu ali ako pocne da se kosi sa interesima onih koji su licemeri, onda ce biti svrgnuto. u miru politicki ili nekom "nesrecom", u ratu ubistvom tj likvidacijom.
zamenjuje ga neko koga sistem izabere misleci da je slican onome koji je po njima na stranputici interesa, ali posto je sistem ne nepogresiv vec los, on pravi jos vecu gresku jer dozvoljava da i taj novi uvidi da je orudje u rukama jos gorih nego sto je kurtz koji je makar u svojoj stravicnoj pojavi iskren do same srzi.
zato ga martin shin ubija jer i sam kurtz zeli da bude ubijen i ne zauzima mu mesto vec spaljuje napalmom sve sto je imalo veze sa poludelim kurtzom da se to zlo toliko puta vidjeno kroz istoriju ne ponovi. zato sto je to zloljudske prirode koji cami u svima nama.
a samo se ispoljava ako mu ej surostavljeno najcrnje licemerje.
e zato kurtz i zato nam se sve ovo desava jer mi zivimo to vrem samo sto ovaj na vlasti nema ni K od kurtza ali ima jos nesto mnogo gore. a za to obicno smenjivanje nije lek, vec veliki rad na vracanju drustva na pravi put sa koga ga je svojom dubioznom vivisekcijom svih vrednosti skrajnuo.
e da... ja sam kurtz...i hocu da budem banovan...i ja sam prosao ceo sistem i znam mnogo bolje od vas sta je ova drzava.
jedino se nisam okruzio mandrilima koji vicu ziveo, jer to ne zelim, ali da zelim cenios li da to ne bi mogao malim prstom?
normalno.Ти за Курцово лудило имаш оправдање ?
Друштво не ваља ?
Не курце, друштво је такво какво је,
и наишло је на проблем,
а Курц је исклизнуо ...
У глави му је програм са багом.
Ако хоћеш да превазиђеш све будуће проблеме,
само се држи вертикале Десет божијих заповести.
normalno.
kurc je normalan. ne znam koliko si pazljivo pratio ali ima prica kada ameri prvo ubijaju po selu, pa onda decu pobijenih kao vakcinisu...a vijetkongovci svakom detetu odseku ruku gde je primio vakcinu.
zamisli rat u bosni i da napravis svejedno srbi ili muslimani da to rade jedni drugima? mislis da ne bi radili isto? radili bi, da ih ne drzi kakva takva vera zbog koje i mrze jedni druge. tamo gde ameri vode rat idu ne iz verskih nego idu iz nikakih ubedjenja. znaci da bilo kakva vera oslobadja coveka da radi iracionalne stavri i time pokaze neprijatelju da je jaci od njega mentalno.
sto i sam kurc priznaje za vijetkong. jasno ko dan..on, elita americke vojske. mislilac. filozof. pa cak i u zlu.
ako nis razumeo da je kurc pozitivan lik po svemu, a oni koji zele da ga likvidiraju da su dno dna ybg...onda se drzi maca.
a ti rade isto kao ove kobre..navuku masku nevinosti kada angazuju m. sina da ga ubiju, ali mu decidno kazu da to ne rade i da ta misija ne postoji... cvrc... maska nevinosti je za tebe cistija od iskrenosti ma kakvo zlo da je u pitanju
zato srbija ne napreduje nego ide u bunar...zbog maske i lazi vlasti.
Kosovska policija na prelazu Brnjak konfiskovala pečate srpskih institucija
Још један успех жвалеге. Браво!![]()
Зашто мењати стари опробани рецепт?
Пронађите жвалегу!
Pogledajte prilog 1779663
Ево га. Сад се боље види.
Pogledajte prilog 1779664