Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Припрема за изборе:

koraks-800x400.jpg

Запели сте ДПС, па Мило, па ДПС... а не питате се шта ће остати од тог ДПС-а кад оду у опозицију, чиме ће ДПС уцјењивати бираче да гласају за њих, чиме ће откупљивати личне карте и да ли ће им то бити дозвољено? Мислите да неће бити судског епилога ДПС/Мило афера? Који вам је куа?

Baš tako.
U ne tako dalekoj budućnosti DPS neće ni postojati. Ogroman broj članova će preći u dosadašnju opozicijiu i neće više imati mogućnost da kupuju glasove novcem i fiktivnim radnim mestima.

Јаки су и Медојевићев Покрет за промене, Социјалистичка народна партија, и Милачићева странка.Остало су мање странке .

И није. Јак је Медојевић као личност, али ПЗП једва да постоји. То то је као да си ми рекао јак је Ђиласов ССП у народу Србије.

Можда ПЗП сад постане нагло велика странка. Медојевић је мало луд, али не бих искључио. Харизма је то права и једини може да каже бранио сам црну Гору од Србије, па Србе од Црне Горе. Ово је заправо можда одлична прилика за ПЗП да се врати на ноге, као странка.

Милачићева партија је ситна странчица.

Poslednja izmena:
Sto vam je toliko bitan NATO? ***** i Rusiju i sve redom, interesuje me samo srpski narod. Ako NATO dozvoli trobojku i srpski jezik i srpsku crkvu, prvi cu da glasam za uclanjenje. Da l su oni zli sto pucaju po talibanima u Avganistanu, ne interesuje me. Desila se 1999, al to je greska Slobodana Milosevica. Trebao je Srbiju u NATO da uvuce jos 1989. a ne da cmizdri za propalom Jugoslavijom.

Dva bloka osvojili su zajedno 45,05 odsto glasova.

Realno, možda i nije toliko loša bila Bečićeva bezlična kampanja neizjasnjavanja i negiranja svega. U prvom redu koristila je glavnoj koaliciji, jer je Bečić ostao bez polovine svog potencijalnog biračkog tela, ali mislim da jeste uspeo barem nešto sa zahvati.

Teško je zamisliti da bi 45 odsto Milove Crne Gore na izborima glasalo za otvoreno srpske opcije.

Sto vam je toliko bitan NATO? ***** i Rusiju i sve redom, interesuje me samo srpski narod. Ako NATO dozvoli trobojku i srpski jezik i srpsku crkvu, prvi cu da glasam za uclanjenje. Da l su oni zli sto pucaju po talibanima u Avganistanu, ne interesuje me. Desila se 1999, al to je greska Slobodana Milosevica. Trebao je Srbiju u NATO da uvuce jos 1989. a ne da cmizdri za propalom Jugoslavijom.

I onda pod trobojkom da se ubijaju deca Sirije, Libije, Iraka. Ne zvuci bas fino.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back