taman smo malo odmorili od njih
sace nova tura za bg, ima nekih fotelja
Sinoć su se već raspojasali onoliko , za njih ne važe zabrane okupljanja , rizik od zarazne bolesti , prenošenja ili kako je to već formulisano nego udri do zore.
Sem onog što sam već napisala ništa se neće promeniti za samu Srbiju , a Crnogorci su izabrali svoj put u svojoj zemlji i šta tamo rade na volju im, što mi odavde da im se mešamo.
Nekima će biti interesantno da posmatraju kad krene međusobna krkačina sinoćnih " pobednika" oko vlasti i ovlasti , a krenuće vrlo brzo , ma kako se samoprozivali oni su ipak Srbi , a znamo mi nas , 4 Srbina 5 stranaka
Plus prazna kasa jer korona , a i u porodicama se dešava kad love nema , sva ljubav kroz prozor uteče , a 'de neće među stranačkim liderima skupljenim s koca i konopca.
Ma šta mislili o Milu bio je maher i znao napraviti lovu, nećemo sad kako i na koji način ali nije se jedini opario već masa njih oko njega , a to se ne ispušta iz ruku te kad bi se kladili kome će rulja da se prikloni , idealistima il' lovatorima , zna se ko dobija opkladu.
Nemam nikakve veze s Crnom Gorom, ni prijateljske, ni porodične ni ekonomske , jednom rečju ne moram je nikad više uživo ni videti al' ono malo što sam šmeknula Milovog obraćanja , žao mi čoveka.
Ne Mila političara no Mila čoveka.
Vidno umoran , naglo ostario i oronuo, videlo se da mu emotivno nije bilo lako.
Ne mislim da ga je iko pustio niz vodu , mislim da je sve ovo dogovor između pravih gazda i njega i samo razmislite da li bi bilo bolje da je pao u nekom kol'ko tol'ko normalnom vremenu il' u ovoj sveopštoj krizi?
Šta zatiču njegovi naslednici ?