savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 27.006
Припрема за изборе:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Запели сте ДПС, па Мило, па ДПС... а не питате се шта ће остати од тог ДПС-а кад оду у опозицију, чиме ће ДПС уцјењивати бираче да гласају за њих, чиме ће откупљивати личне карте и да ли ће им то бити дозвољено? Мислите да неће бити судског епилога ДПС/Мило афера? Који вам је куа?
A mogao je da spreči njen ulazak 2017 ali nije, zato će mu prva tačka biti to čim pobedi sada.Tramp će cg izbacitiiz nato.
Ovako bankrotirana, malena cg je samo izvor problema.

Baš tako.
U ne tako dalekoj budućnosti DPS neće ni postojati. Ogroman broj članova će preći u dosadašnju opozicijiu i neće više imati mogućnost da kupuju glasove novcem i fiktivnim radnim mestima.
Možda će Milo gledati da imaju parlamentarne i predsedničke zajedno 2023 a i parlamentarna većina možda bude htela tako.Prvo da ovi formiraju vladu i izguraju bar dve godine mandata. DPS je ipak prvi po broju glasova kao pojedinacna partija.
Јаки су и Медојевићев Покрет за промене, Социјалистичка народна партија, и Милачићева странка.Остало су мање странке .
Ako se vlada formira uspešno, Mila niko ništa neće pitati.Možda će Milo gledati da imaju parlamentarne i predsedničke zajedno 2023 a i parlamentarna većina možda bude htela tako.
Znam da je Donald bio protiv ulaska cg u nato.A mogao je da spreči njen ulazak 2017 ali nije, zato će mu prva tačka biti to čim pobedi sada.![]()

Ovaj, šta je Tramp učinio da spreči ulazak CG u NATO a takodje i ulazak Severne Makedonije?Znam da je Donald bio protiv ulaska cg u nato.
cg će svakako doprineti snazi nato družine![]()
Samo je oštro protestvovao ... to je izgleda stvar tzv duboke držve.Ovaj, šta je Tramp učinio da spreči ulazak CG u NATO a takodje i ulazak Severne Makedonije?

Ušli su valjda 2017, dakle do 2037 ništa od izlaska.

To je neki izgovor večiti, ispada da Tramp nema nikakvu moć. CG i SM su imale toliko materijala da se stopira ulazak. Prva nije imala referendum a druga je imala sa izlaznošću 36%.Samo je oštro protestvovao ... to je izgleda stvar tzv duboke držve.
I od te četvorice samo jedan je čisti Srbin. Druga dvojica su čas tamo čas vamo plus Albanac haha.Realno Milacic je cirkuzant. Najvise se pitaju Dritan, Mandic, Becic i Medojevic.

I od te četvorice samo jedan je čisti Srbin. Druga dvojica su čas tamo čas vamo plus Albanac haha.
Шта велиш, Нова Година савезник Мила? ХахахаI od te četvorice samo jedan je čisti Srbin. Druga dvojica su čas tamo čas vamo plus Albanac haha.
Sto vam je toliko bitan NATO? ***** i Rusiju i sve redom, interesuje me samo srpski narod. Ako NATO dozvoli trobojku i srpski jezik i srpsku crkvu, prvi cu da glasam za uclanjenje. Da l su oni zli sto pucaju po talibanima u Avganistanu, ne interesuje me. Desila se 1999, al to je greska Slobodana Milosevica. Trebao je Srbiju u NATO da uvuce jos 1989. a ne da cmizdri za propalom Jugoslavijom.