RebeccaBg
Elita
- Poruka
- 17.423
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што се мене тиче могу доле међусобно и да се кољу на улицама, ни обрвом не бих мрднуо... Таман толико ме занима слобода и демократија међ ЦрногорцимаA sad je odjednom i odma' suknula u slobodaniju al' zamalo, kad bi se zezali.
tako samo mali Đokkica zamišlja politiku![]()
Mislim da je 2023.Занимљива чињеница:Милу је ово други председнички мандат и више не може да се кандидује.Мандат му истиче у априлу 2022 године.
Glupi narod se uvek prerano raduje, na kraju ga popusi samo tako. Nazalost.
Drita je svetlost na Šiptarskom. Može i Svetlana.Sa kog jezika...prevod?
Al' dok se ne dovuče u Beograd baš me i briga , nek' je i Rama , njima je dole .
********* moja sucutJa mislim da ce stanje u Cg biti sve gore i gore posle ove pobede. Ovo lici na "pobedu" dosmanlija 2000. Pa smo videli kako su nas odvalili posle.
Што се мене тиче могу доле међусобно и да се кољу на улицама, ни обрвом не бих мрднуо... Таман толико ме занима слобода и демократија међ Црногорцима
Moguce je da je i to uticalo.Nemogucnost da dodju da glasaju zbog virusa, Ocekujem da ce vremenom da isplivaju mahinacije i lopovluci i da ce ovaj nas da se prizove pameti jer ima slicnosti.Изгледа да су западњаци пустили Мила низ воду, нису дали његовој дијаспори да долети у Ц.Гору и гласа за њега.
Мило је стално причао да он брани НАТО од Русије, демократију од Срба, али је некако имао млак одговор од својих ментора.
Drita je svetlost na Šiptarskom. Može i Svetlana.

Тако глупо резоновање не занима никог живог.Што се мене тиче могу доле међусобно и да се кољу на улицама, ни обрвом не бих мрднуо... Таман толико ме занима слобода и демократија међ Црногорцима
У праву си, мандат је 5 година.Mislim da je 2023.
Kolika su prava manjinskih zajednica u Hrvatskoj D(j)avoru Djeneru. 0 slovima nulaREAKCIJE
Davor Đenero, politički analitičar iz Hrvatske kazao je večeras za Radio televiziju Crne Gore da cijeli region sa zebnjom prati rezultate izbora u ovoj zemlji.
- Ukoliko ne pobijedi ova proevropska koalicija ok oDPS-a, bojim se da će to izrazito negativno utjecati na poziciju manjinskih zajednica u Crnoj Gori.
На ком каналу?Evo ga Milo haha.
I trebaPa i ova opozicija je za evroatlanske integracije...
RTCG onlineНа ком каналу?