Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmisli...kako to zamišljaš da je moguće lakše tek tako neprimjetno pokrasti na ogromnoj izlaznosti?
Činjenica je da narod pred biralištima stoji u redovima neuporedivo većim od svih dosadapnjih. To se jasno vidi. Znači, ljudi stvarno izlaze...
Na biralištima posmatraju i predstavnici opozicije i oni takođe prate izlaznost, a zadad niko od njih ne osporava informacije koje ibjavljuje Državna izborna komisija.
Gdje ti vidiš prostor za lažiranje izbora zarad pobjede Milive opcije?
Kako je moguce pitas?
Lako

Pokro je i referendum.
Pokrašće i ovo i to ubjedljivo.

A ne može ni da ostane na vlasti ako se masa ispizdi takvim izbornim rezultatom. Ne postoji vladar na ovom svijetu koji je siguran za svoju glavu i krunu na glavi ako se zvanično prebroji takva većina nasuprot njemu.

Bez obzira na rezultate, Milo će da proglasi svoju pobedu.
I onda....nastupa haos
Volio bih da grešim i da smena protekne mirno, ali. taj ne namerava da ide u azil

Odlične vesti za opoziciju (naročito za pro srpsku) nastavljaju da stižu.
Opštine sa najmanje izašlih do sada su uglavnom većinski muslimanske, dok s druge strane opštine koje su se istakle velikim litijama imaju ogromnu izlaznost.
Jedino je Andrijevica za sada zakazala, pa i Kotor.
Ovakva situacija je dobra i iz razloga što većinsko glasačko telo Socijaldemokrata (glavni saveznik DPS-a) čine Bošnjaci koji očigledno nisu mnogo zainteresovani za ove izbore, a neki su predviđali da će SD duplirati broj mandata na ovizm izborima.

izbori.png

Bez obzira na rezultate, Milo će da proglasi svoju pobedu.
I onda....nastupa haos
Volio bih da grešim i da smena protekne mirno, ali. taj ne namerava da ide u azil
Не верујем да је тако глуп.
Мислим да он има резервни положај, негде у Јужној Америци, код својих...
Боље него да га овде хапсе, суде, или заврши у неком каналу...

Odlične vesti za opoziciju (naročito za pro srpsku) nastavljaju da stižu.
Opštine sa najmanje izašlih do sada su uglavnom većinski muslimanske, dok s druge strane opštine koje su se istakle velikim litijama imaju ogromnu izlaznost.
Jedino je Andrijevica za sada zakazala, pa i Kotor.
Ovakva situacija je dobra i iz razloga što većinsko glasačko telo Socijaldemokrata (glavni saveznik DPS-a) čine Bošnjaci koji očigledno nisu mnogo zainteresovani za ove izbore, a neki su predviđali da će SD duplirati broj mandata na ovizm izborima.

Pogledajte prilog 755924

Po najnovijoj informaciji u roku od sat vremena procenat izašlih na izbore u Andrijevici drastično skočio.

izbori2.png

Razmisli...kako to zamišljaš da je moguće lakše tek tako neprimjetno pokrasti na ogromnoj izlaznosti?
Činjenica je da narod pred biralištima stoji u redovima neuporedivo većim od svih dosadapnjih. To se jasno vidi. Znači, ljudi stvarno izlaze...
Na biralištima posmatraju i predstavnici opozicije i oni takođe prate izlaznost, a zadad niko od njih ne osporava informacije koje ibjavljuje Državna izborna komisija.
Gdje ti vidiš prostor za lažiranje izbora zarad pobjede Milive opcije?
masa šiptara sa dvojnim državljanstvom ulazi u cg na glasanje...zato su redovi

Ipak dosli Milovi iz tudjine.

A sto nema pravo? Ima pravo ja mu ne branim i ne vidim razlog da ne glasa!!!

Ali sto ja nemam pravo da glasam rodjen dolje od roditelja dolje, u srbiju sam od kraja osamdesetih... Evo i pasos imam cg jer kad bese referendum ne dadose mi glasa lopovi!!!

A Srbija nije uputila protest zbog tog u strazbur...

I ako sam posle referenduma posto stranac u srbiju i koristio licnu kartu onu iz Srj dok ne istekne... Istekla 2012 i ja ostao bez dokumenata... Ododh dolje izvadi list o drzavljanstvu i izvadi pasos... Sto ja nemam pravo glasa dolje E TO JE PITANJE!!!!

SJEME IM LOPOVSKO.... EVO DOKAZ MOJ PASOS...

Prilozi

• 15987907946504423446067815967153.jpg
    15987907946504423446067815967153.jpg
    147,9 KB · Pregleda: 5
Cak i da ga smene CG sa eventualnom novom vlascu ostaje ekonomski devastirana, puna kriminala i sa stalnim nacionalnim trzavicama. Pitanje koliko bi ta vlast uopste spojila.
Кад оде Мило долази до помирења Срба и Црногораца у Црној Гори....Мило је зло.... шири мржњу у народу....

Незапамћено ВИСОКА ИЗЛАЗНОСТ престравила режим: Покушаће понегдје да ПРЕКИНУ ГЛАСАЊЕ, молимо грађане за дисциплину
Молимо грађане да буду дисциплиновани и да не дају никаквог повода режиму за овакве поступке, да поштују предвиђене мјере и да слободно изразе своју Уставом загарантовану изборну вољу

Од
ИН4С
-
30/08/2020 13:51 Посљедња измјена: 30/08/2020 13:58

Према званичним подацима на биралишта је до 13 часова изашла преко половина грађана Црне Горе, тачније 54,1%.

Ова, до сада незапамћена излазност, унијела је страх у редовима режима, због чега постоје индиције да ће доћи до прекидања гласања на појединим бирачким мјестима због непоштовања здравствених мјера НКТ-а, а све у циљу да се онемогући историјска побједа опозиције.

Молимо грађане да буду дисциплиновани и да не дају никаквог повода режиму за овакве поступке, да поштују предвиђене мјере и да слободно изразе своју Уставом загарантовану изборну вољу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back