Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoguce.

Ne bi raspisao unapred izbore da bi sam sebi skocio u stomak. Nemoj se praviti naivan.
Raspiso ih je u doba korone kada nema kampanje. Raspiso je unapred jer zna da ce porasti. Drugacije ne bi unapred iso na izbore.

Pa ce da lazni prikaze kako je toboz narod glasao za njega i njegov kriminalni zakon...
Ni Sloba nije morao da zakazuje izbore za oktobar 2000, a zakazao ih je jer su ga saradnici ložili da je 99' odradio pravu stvar i da mu to u narodu omogućava komotan izborni trijunf.
Nakon tri decenije apsolutizma sasvim je realno očekivati da Milo isto tako promaši u procjeni. Teško je takvom držati kontakt sa realnošću. Da sam u pravu najbolje ukazuje iracionalan (bespotreban) Milov sukob sa Crkvom koji će ga na kraju koštati svega.

Neće da pukne bruka: Trebinjci blokirali put ka graničnom prelazu sa Crnom Gorom

"Ja ne znam šta će danas biti u Crnoj Gori, ali znamo da nećemo dozvoliti da bruka ide iz Hercegovine", poručuje jedan iz grupe koja je blokirala prilaze prelazu "Klobuk".

Republika Srpska 30.08.2020 | 13:41
Neće da pukne bruka: Trebinjci blokirali put ka graničnom prelazu sa Crnom Gorom

Trebinjci blokirali prilaze prelazu "Klobuk", da ne ode bruka iz Hercegovine.

Grupa od nekoliko Hercegovaca nalazi se na putu koji vodi prema GP Klobuk sa Crnom Gorom, piše Trebinjelive.com.
https://www.rtvbn.com/3990997/nece-...irali-put-ka-granicnom-prelazu-sa-crnom-gorom

Srbi opet bacaju balvane na put. Sta ce biti tokom noci kada objave rezultate i kazu da je milova opcija odnela pobedu?

Da se ne zayebavamo...Jasno je da su Vučić i Milo pijuni u šakama američke "duboke države", međutim...
Jasno je i to da je ta duboka država ipak preplitka da pregazi ovdašnju "duboku državu" (crkvu) koja je međ nama još od prije postanka država po tom tamo Zapadu.
Teško da će ikada ovdje "sitno samljet'" svaki vladar koji pomisli da mož potjerati nešto svoje kontra crkvenog. Crkva na ovim prostorima je vrlo nezgodan politički rival, a upravo je Milo taj koji ju je nabrijao da i ona zaigra na izborima.

"Ja ne znam šta će danas biti u Crnoj Gori, ali znamo da nećemo dozvoliti da bruka ide iz Hercegovine", poručuje jedan iz grupe koja je blokirala prilaze prelazu "Klobuk".

Grupa od nekoliko Hercegovaca nalazi se na putu koji vodi prema GP Klobuk sa Crnom Gorom, piše Trebinjelive.com.
https://www.rtvbn.com/3990997/nece-...irali-put-ka-granicnom-prelazu-sa-crnom-gorom

Srbi opet bacaju balvane na put. Sta ce biti tokom noci kada objave rezultate i kazu da je milova opcija odnela pobedu?
Ако си ти ка прави црногорац гласао за Мила, е онда да **бе оца у пркно неможе изгубити.
Ниси испунио дневну квоту тема о додари, Републици Српској, геноциду... Поитај, оде дан.

Нема послића за све, немогуће је.

Ако коначно падне, почетком пада се може сматрати заплена огромних количина дроге од стране немачке и других полиција.

Ni Sloba nije morao da zakazuje izbore za oktobar 2000, a zakazao ih je jer su ga saradnici ložili da je 99' odradio pravu stvar i da mu to u narodu omogućava komotan izborni trijunf.
Nakon tri decenije apsolutizma sasvim je realno očekivati da Milo isto tako promaši u procjeni. Teško je takvom držati kontakt sa realnošću. Da sam u pravu najbolje ukazuje iracionalan (bespotreban) Milov sukob sa Crkvom koji će ga na kraju koštati svega.
Kamo srece... Ovo je drugo. Ovde se radi o brisanju identiteta jednog naroda i sve do sad ucinjeno je nista dok ne izbrise rec srpsku sa tla cg... Crkvu mora da unisti i ove ce izbore porasti...

Nece time srusit crkve kad krene na prvu pasce... To nece biti veceras...

Pokrasce djubr. e

Pričekaj malo s tim!

Da nije taj zakon, bilo bi nesto drugo. Svaka licnost i vlast se potrosi posle toliko vremena.
Za CG drustvo bi bila sjajna stvar da smene DPS jer ce to znaciti mnogo vecu demokratizaciju drustva, gde bi neka nova vlast vrlo tesko zajahala i drzala opet drzavu i sistem decenijama i vratila bi se smenjivost vlasti.
U situaciji kada imaju resenu spoljno-politicku situaciju, zatvorili su sva poglavlja sa EU, bice verovatno prva zemlja koja ce biti primljena u EU, ono sto im fali je smena rezima koji realno koci dalji napredak drustva.
Tako funkcionisu politicki procesi.

Crkvu koja je 97 pozivala da se glasa za Mila da ne pobedi komunista Bulatovic. Vidi se koliko su dalekovidi.
Масни, ти и суперхик, и још пар њих из свемријежне бојне сте мозгоње-тајновидци. Никад не оманете. Чуди ме као вас служба није ангажовала, па да згрнете лову. Дај комбинацију за седмицу на Лотоу.

Eto...

Laziraju i izlaznost

Ispasce ogromna izlaznost nikad veca i ubedljiva pobeda mila...

Pokrasce!!!!
Razmisli...kako to zamišljaš da je moguće lakše tek tako neprimjetno pokrasti na ogromnoj izlaznosti?
Činjenica je da narod pred biralištima stoji u redovima neuporedivo većim od svih dosadapnjih. To se jasno vidi. Znači, ljudi stvarno izlaze...
Na biralištima posmatraju i predstavnici opozicije i oni takođe prate izlaznost, a zadad niko od njih ne osporava informacije koje ibjavljuje Državna izborna komisija.
Gdje ti vidiš prostor za lažiranje izbora zarad pobjede Milive opcije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back