Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogo je bitnije tu istaći da to tu Budvi...i nije uspelo.

Satrven je u Budvi, ali ono katastrofalno. Srbi 48%, Bečić 15%. Milo tek treći.
Opozicija nije terala do kraja to u Budvi na ulici baš zato što su videli priliku u izborima za dva meseca. Kupovina poslanika u skupštini CG dovelo bi do razaranja države pa i do samog stradanja Mila jer onda bi do novih izbora bilo čak četiri godine.

Vidis da su se misevi posakrivali a inace provode i dane i noci gruvajuci po tastaturi.Klasika i sasvim uobicajeno za cyber *******

Pobijedila prosrpska opcija javljaju tisućljetni domoljUbni mediji u lijepoj nashoj, bogme dobit će Srbija izlaz na more, znači u Dubrovniku već podmazuju sirene za opću opasnost od nove velikosrpske jugo komunističke srbo četničke agresije.
Da smo bar dobili one Barake.
:(

A je li primećujete koliko je dosta pristalica SNS na temi kukalo kako nije moguća smena, kako će sve to Milo da sredi; sve defetistički i ne smo to, nego i da će možda i gore sad biti? :lol:
Nema sumnje da je Milo i ove glasove dobio muljanjem poput one prodaje ličnih karti i sl., objektivno je daleko više pristalica ex oporbe.
SNSovci i svi ostali koji su prognozirali njegovu pobjedu nusu zbog svih dosadašnjih iskustava i po inerciji očekivali nikakvu promjenu.
Pa ni ja osobno.
Izgleda da smo svi podcijenili tamošnji narod, a precijenili milogorske ustaše.

Nema sumnje da je Milo i ove glasove dobio muljanjem poput one prodaje ličnih karti i sl., objektivno je daleko više pristalica ex oporbe.
SNSovci i svi ostali koji su prognozirali njegovu pobjedu nusu zbog svih dosadašnjih iskustava i po inerciji očekivali nikakvu promjenu.
Pa ni ja osobno.
Izgleda da smo svi podcijenili tamošnji narod, a precijenili milogorske ustaše.

Nije samo do toga; ima tu i nešto mentalitetsko (hoću reći, prenošenje efekta Vučić).

Nije samo do toga; ima tu i nešto mentalitetsko (hoću reći, prenošenje efekta Vučić).
Vučić je mala beba u odnosu na Mila.
Nego, apropos prognoze, sjećam se da je kralj i legenda Dragoslav Bokan rekao da je Milo gotov još onda čim je počelo ovo sa litijama, mislim da su isto rekli i Goran Petronijević, i kralj svih kraljeva Srdja Trifković.
I naravno, njezino kraljevsko Veličanstvo, za mene definitivno br. 1 Milica Zavetnica.

Tragični su i ovi iz SDP, jedini se nisu oglasili dok na primer SD jeste jer su osvojili više nego 2016 dok je SDP pao. Dokaz da se procrnogorskim partijama ne isplati opozicija ako je DPS na vlasti. Zato je SD porastao uz DPS a SDP propao sa politikom mi smo i protiv vlasti i opozicije i tako sebi uskratili birače iz oba tabora.

Jadan onaj za koga ti navijas

Moji pobedjuju svugde

Tragični su i ovi iz SDP, jedini se nisu oglasili dok na primer SD jeste jer su osvojili više nego 2016 dok je SDP pao. Dokaz da se procrnogorskim partijama ne isplati opozicija ako je DPS na vlasti. Zato je SD porastao uz DPS a SDP propao sa politikom mi smo i protiv vlasti i opozicije i tako sebi uskratili birače iz oba tabora.

Pukli su jer je ovo bio referendum za koga si, a kako su oni protiv obe opcije normalno su pukli

Ova organizacija CEMI je finansirana od strane glavnih sila Zapada: Britanije, Holandije (predstavnik EU) i Norveške (SAD).
Teško da će Državna izborna komisija smeti da zvekne neke drastično drugačije rezultate
Sve je bilo jasno nakon predsjedničkih izbora u Americi i dolazak na vlast Donalda Trampa ali i Bregzita u Velikoj Britaniji i dolazak Borisa Džonsona na vlast.
Milo Đukanović, Aleksandar Vučić .... kao kompromitovani političari izabrali su pogrešnu stranu na predsjedničkim izborima u Americi gdje su finansirali izbornu kampanju protiv Donalda Trampa i podržali Hilari Klinton i uz to su prali novac za globaliste.

Nema promena bez ujedinjenja nacionalne i gradjanske opcije u opoziciji. To jednostavno postaje aksiom za režime poput Milovog, Orbanovog, Erdoganovog i slično. Medjutim opozicija u Srbiji nije ni blizu toga.

Opozicija u Srbiji je tragikomična. Taj projekat se nije nešto preterano proslavio sa eksperimenom zvanim Savez za Srbiju, pa su sad prešli bez dverjana na potpuno neprikriveno nuđenje stranim gospodarima. Ono, u fazonu, više se uopšte ni ne trude na domaćoj sceni (mimo, hajde, nekih proameričkih privatnih televizija). :lol: Dobar dan čika Zapad; dajte mi vlas'.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back