Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tesko da ce da nahvata 2 mandata, jedan i nekako, ali razlika ce biti skoro sigurno 2 mandata.
не може ни један....то би био веома ризичан потез који би могао одвести Црну Гору у грађански рат..мислим да чак ни Мило не размишља о томе...

Koliko znam po njihovom Ustavu, predsednik je relativno nebitan i sve se zasniva i svodi na Vladu i njihove kompetencije. Pa zamislite sta ce biti sa SD, ako ispadnu iz Aerodroma Tivat gde drze SVE i jos par nekih kombinacija?
Pritom, blize se lokalni izbori, opozicija je sad uzela Budvu i Kotor, vrv ce i Tivat, a drzi i HN, to je skoro cela obala. U PG je opozicija razvalila, a kad ubace svoje kadrove svuda, pobeda u PG na lokalu je izvesna.

Treba mu ceo Dritan i URA a to nije realno zaista
Međutim, ne treba otpisivati Mila imajući u vidu da je on još uvek na vlasti kao predsednik

Kao predsednik, a bez vlade teško da može bilo šta da uradi pogotovo što će biti potpuno odsečen od državne kase. Sva trojica iz pobedničke koalicije(buduće) su najavila oštru borbu protiv korupcije i kriminala. Dakle, Milo će biti žestoku stisnut na poziciji predsednika. Kad počne da se razmotava kriminalno klupko koje je isplela familija Đukanović nastaće opšte bežanija i briga za sipstvenu guzicu. Neutešni će biti Milovi fanovi iz Srbije.

Inace, u Niksicu je pre sat vremena upao neki ludak u Srbe okupljene u centru koji su slavili pobedu, jedna osoba je teze povredjena. DPS MANIJAK
Nikšić: Automobilom uletio u pješake, više osoba povrijeđeno
Više osoba je povrijeđeno u večerašnjojg saobraćajnoj nezgodi kada je automobil uletio u grupu pješaka u Nikšiću, potvrđeno je Anteni M iz OKC-a Uprave policije.
"Automobilom je uletio u pješake na kružnom toku, kod autobuske stanice. Ima više povrijeđenih, ne znamo za sada ništa više od toga", kazali su nam iz OKC-a UP.
Uviđaj je u toku.

Koliko znam po njihovom Ustavu, predsednik je relativno nebitan i sve se zasniva i svodi na Vladu i njihove kompetencije. Pa zamislite sta ce biti sa SD, ako ispadnu iz Aerodroma Tivat gde drze SVE i jos par nekih kombinacija?
Pritom, blize se lokalni izbori, opozicija je sad uzela Budvu i Kotor, vrv ce i Tivat, a drzi i HN, to je skoro cela obala. U PG je opozicija razvalila, a kad ubace svoje kadrove svuda, pobeda u PG na lokalu je izvesna.

Pod hitno reforma pravosudja, smena rukovodeceg kadra policije, sudstva a posebno tuzilastva za organizovani kriminal (Katnic, Stankovic), jer su oni u sprezi sa organizovanim kriminalom.. Ako im to ne bude prioritet, dzabe im izbori.. Pored sveg onolikog lopovluka i kriminala zadnjih 30 godina, sa ovim sastavom nece moci nikad nikog da procesuiraju..

Pukli su ti je najbitnije...

Polako ljudi, sad je NAJBITNIJE NE SLAVITI NA ULICAMA JER DB CG JE SPREMIO PACENIKE KOJI CE PALE CG ZASTAVU SKUPSTINU, SA CETNICKIM SIMBOLIMA NA SEBI!!!
pao je, sad mirno, sastaviti vlast, pa ce krenuti KLUPKO ODMOTAVANJA, bezanije i prebacivanje krivice na drugog...
Ostace ubrzo milo na 5 %...

TEK CE SE PUNE ZATVORI...

Bitno je da je pao i da ostale manjine posebno siptarska i lojava shvate da nece vise nikada biti na anti srpskoj vlasti...

Da se crnogorci osvestise na svetinjama...

Milo ima standardnu koaliciju gde se zna ko je ko, a u samom DPS sve odlučuje on.

Sa druge a strane Krivokapić predvodi koaliciju gde ima više partija nego ministarskih mesta skoro. I on sam shvata kako će to teško biti i zadržati sve ribice da neka ne ode Milu.

Zato se već sad popismanio pa predlaze ekspertsku vladu sa ograničenim rokom. Prilično smuseno za jednog pobednika. Da jest, mi te doveli na vlast a sad ćeš ti da postaviš tvoje eksperte u Vladu, a mi ?

Ne ide to tako na Balkanu. Živi bili pa videli.

Zar nije Kotor od ranije izgubljen za DPS?Koliko se sjecam jos 2016 su izgubili u Kotoru,ako se nesto ne prevarih.

Milo ima standardnu koaliciju gde se zna ko je ko, a u samom DPS sve odlučuje on.

Sa druge a strane Krivokapić predvodi koaliciju gde ima više partija nego ministarskih mesta skoro. I on sam shvata kako će to teško biti i zadržati sve ribice da neka ne ode Milu.

Zato se već sad popismanio pa predlaze ekspertsku vladu sa ograničenim rokom. Prilično smuseno za jednog pobednika. Da jest, mi te doveli na vlast a sad ćeš ti da postaviš tvoje eksperte u Vladu, a mi ?

Ne ide to tako na Balkanu. Živi bili pa videli.

Duvaju neki novi vetrovi na Balkanu

Krivokapić, Dritan, to do sada bilo nije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back