RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.718
Zanimljivo da je srpska koalicija osvojila 8,5% na Cetinju, čak i više nego Demokrate, iako Demokrate imaju svoj lokalnu stranku u parlamentu a srpske stranke ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prnuli u cabarHrvati se podelili u dve liste i ni jedan mandat nisu osvojili, a imali su i ministarsko mesto.

Zanimljivo da je srpska koalicija osvojila 8,5% na Cetinju, čak i više nego Demokrate, iako Demokrate imaju svoj lokalnu stranku u parlamentu a srpske stranke ne.
Postavio je link forumaš Miloš TrunićGde ima ti rezultata po opštinama? Ne mogu da nađem.
Sve je OK.
Djedo i Krivolapic naredili opoziciji da ide kući i sjedi dok Milo ne prebroji glasove.
(Ko razume shvatiće ko ne šta mu mogu)
Ja mislim da ce stanje u Cg biti sve gore i gore posle ove pobede. Ovo lici na "pobedu" dosmanlija 2000. Pa smo videli kako su nas odvalili posle.
Sve u svemu zalosno da dps nema ispod 25 % ,
To je moj autorski komentar .
LOPOVI DOLAZI VREME CORKEEEEEEEEEEEEEE
UPOZORAVAM
U CORKU CE DA SE IDE - KO SAD U KAFANU STO SE IDE
Vidis to je interesantno. I Zagreb mu je radio o glavi,Milu, Imao bi tu 1 mandat sigurno koji ce mu nedostajati. U stvari od komsija jedino su mu podrska Bosnjaci i Siptari. Nekada i S,Makedonija ali danas manje.Hrvati se podelili u dve liste i ni jedan mandat nisu osvojili, a imali su i ministarsko mesto.
I ne brinem, brate Srbine.Ништа ти не брини, Фртаљу. Све иде како треба.
Meni iskreno nije jasno zašto Miroljub podržava Mila, kad je Vučić protiv Mila i podržava Amfilohija i Srbe u Crnoj Gori. To je očigledno, ja sam inače za Vučića, ali mislim da Miroljub ovde nepotrebno preteruje. Svakako je bolje da pobedi kakva-takva religijska opcija, nego da na vlasti ostane švercer cigareta Milo i njegovi mafijaši koji su daleko niži po pitanjima morala.
Tesko da ce da nahvata 2 mandata, jedan i nekako, ali razlika ce biti skoro sigurno 2 mandata.Meni Milo nije delovao ni malo nenormalno na konferenciji za štampu.
Delovao je strogo i pedagoški na svoje clanove i konstatovao da imaju za sada 40 i da se glasovi broje a zatim je protrljao ruke i podigao obrvice govor tela znaci:
Opozicijo ko bi da zaradi par miliona evra bez mnogo znoja ?
Nije bilo euforije. Milo će prirediti slavlje kad Markovic produži mandat.
Tesko da ce da nahvata 2 mandata, jedan i nekako, ali razlika ce biti skoro sigurno 2 mandata.
A i zamislite, koliko bi Ranko Krivokapic trazio za svoja 2 mandata od strane DPS-a, posle onih sukoba?