Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neće Aleksa i Dritan tražiti da budu Srbi nego će ih primati, uhljebljivati i gledati vremenom da sami imaju vlast u budućnosti, što možda nije ni loše, da te dve opcije pomire Srbe i Crnogorce.

Dritan Abazović je izvanredan lik.
Uostalom, pokazao je ko je i šta je na ovim izborima.
"Možemo o postizbornim koalicijama razgovarati sa svima, osim sa DPS-om.
Sa njima nema ni razgovora."

PS: Davno je ukapirao: DPS samo koristi albance da glasaju za njih
i uvek ih posle zahebe.
Jednostavno. samo nekom od njihovih vodja napuni pozadinu evrima

PPS:
"što možda nije ni loše, da te dve opcije pomire Srbe i Crnogorce."
=> nisu u CG posvadjani srbi i crnogorci. DPS je to potencirao da bi lakše vladao.
Znate ono: srpska pretnja, ruska pretnja ...
A, ustvari, brine da mu ne bude pretnja džepu.

PPPS:
Ja sam i u svojoj kući nacionalna manjina:
Žena i sin (rodjen u BG a i sada živi tamo) državljani Srbije, ja CG

Poslednja izmena:
01:13 Na osnovu 95 odsto obrađenog uzorka izborna lista „Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“ osvojila je 30 mandata, koalicija “Za budućnost Crne Gore 27 mandata, a koalicija “Mir je naša nacija” deset mandata, pokazale su projekcije rezultataCentra za monitoring i istraživanje (CeMI).

Platforma “Crno na bijelo” osvojila je četiri mandata, Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Mi odlučujemo dosljedno tri mandata, Bošnjačka stranka – “Ispravno – Rafet Husović” tri mandata, SDP- Jaka Crna Gora! dva mandata, ALBANSKA LISTA jedan mandat i Albanska koalicija jedan mandat.

Izborne liste Hrvatska građanska inicijativa (HGI) – “Svim srcem za Crnu Goru” i Hrvatska reformska stranka Crne Gore (HRS) nijesu osvojile nijedan mandat...

Neće Aleksa i Dritan tražiti da budu Srbi nego će ih primati, uhljebljivati i gledati vremenom da sami imaju vlast u budućnosti, što možda nije ni loše, da te dve opcije pomire Srbe i Crnogorce.
Ne shvataš da ovakvi likovi samo čekaju da opet budu isto ono što su im i porodice:
118382032_194096235475929_6404659260134626412_o.jpg

118468972_194096185475934_7023422822765912475_o.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back