Crko Ajfon

То је бренд за полицајце.
kako da ne...

motorola je prva izbacila telefon sa polifonim pa mp3 melodijama kao i kameru za fotkanje
tada se sirotinja raja ložila na NOKIA telefone koja je sve to kopirala

motorola i dalje uvodi inovacije kao standard koji treba pratiti, prva je imala smartphone...
NOKIA ložane su prešle na Samsung ili iPhone na rate kod provajdera jer nemaju da keširaju

ne znam, meni su hronološki gledano ama baš svi telefoni bili motorola
uspeo sam da ubedim par komšija koji su prešli sa Samsunga....
Internet im leti, veza stabilna, mikrofon odličan...

Ако живиш у некој земљи у којој је просечна плата 2.5-3 хиљаде долара, није толико страшно дати пола плате за телефон.
To može samo neiživljeni klinac a posle mesec dana jede sendviče.
Samo blesav može da plati ajfon 1000 evra a takav i sa boljim karakteristikama može da kupi za 500. Mnogo je pametnije tu razliku od 500e ostaviti na račun.

kako da ne...

motorola je prva izbacila telefon sa polifonim pa mp3 melodijama kao i kameru za fotkanje
tada se sirotinja raja ložila na NOKIA telefone koja je sve to kopirala

motorola i dalje uvodi inovacije kao standard koji treba pratiti, prva je imala smartphone...
NOKIA ložane su prešle na Samsung ili iPhone na rate kod provajdera jer nemaju da keširaju

ne znam, meni su hronološki gledano ama baš svi telefoni bili motorola
uspeo sam da ubedim par komšija koji su prešli sa Samsunga....
Internet im leti, veza stabilna, mikrofon odličan...
То су нека друга времена.Власник Мотороле је Леново, а то је кинески капитал већ 20 година.

Samo blesav može da plati ajfon 1000 evra a takav i sa boljim karakteristikama može da kupi za 500. Mnogo je pametnije tu razliku od 500e ostaviti na račun.
Ја сам негде прочитао да у развијеним земљама расте продаја скупљих телефона свих брендова.Просечан купац не улази у техничке спецификације већ иде са резоном, што скупље то боље.

Ја сам негде прочитао да у развијеним земљама расте продаја скупљих телефона свих брендова.Просечан купац не улази у техничке спецификације већ иде са резоном, што скупље то боље.
Tako razmišlja prosečan pokvareni trgovac u srbiji. To i sanja kada zaspi. U stvarnosti ga čeka 100 reklamacija kineskih telefona i batine.

Dobro ali nisam sigurna dali može sve kao i iphone

Meni je iphone super , nemam nikakvih problema, mislim da ipak postoji razlika i da nije samo brend
Ma oni koriste verovatno i većinu istih (kineskih) komponenti. Jedino u čemu je nešto bolji ajfon to je u ažuriranju sistema ali i tu ne vidim neku prednost, ionako telefon menjamo posle tri godine.
Imao sam jednom ajfon nosio ga par meseci zamenio ga, meni ne leži a poseban problem je baterija i punjenje te baterije. Nije mogao da sastavi jedan dan a punjač spor kao puž. Kinez sa brzim punjačem napuni za pola sata skoro 80% a za deset minuta ako si u žurbi može 30%. Ta stavka mnogo znači.

Ma oni koriste verovatno i većinu istih (kineskih) komponenti. Jedino u čemu je nešto bolji ajfon to je u ažuriranju sistema ali i tu ne vidim neku prednost, ionako telefon menjamo posle tri godine.
Imao sam jednom ajfon nosio ga par meseci zamenio ga, meni ne leži a poseban problem je baterija i punjenje te baterije. Nije mogao da sastavi jedan dan a punjač spor kao puž. Kinez sa brzim punjačem napuni za pola sata skoro 80% a za deset minuta ako si u žurbi može 30%. Ta stavka mnogo znači.

I iphone se brzo puni

Ubaciš u stromsparmodus i okačiš na schnellladegerät

Baterija se troši jer je povezan sa radiom autu i preko sata

Poslednja izmena:
i ne bas
telefon od 500 evra nema bezicno punjenje, nema taj kvalitet kamere, nema tu rezoluciju ekrana, rifres ekrana, itd itd..ali slobodno se tesi :D

pre 2..3 godine kad sam menjao telefon sam bio u dilemi koji da uzmem ali kad jednom osetis cari bezicnog punjenja na manje vise ne ides.

Back