andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.595
sta da radim sa tobom i tabom ja ne znamIf your iPhone is locked to a carrier, it can be used only by that carrier. You can add multiple eSIMs and plans through that carrier.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta da radim sa tobom i tabom ja ne znamIf your iPhone is locked to a carrier, it can be used only by that carrier. You can add multiple eSIMs and plans through that carrier.

Mozda da menjam carrier ili kešerica ko i do sada za novi telsta da radim sa tobom i tabom ja ne znam

sa kog trzista ti je telefon?Mozda da menjam carrier ili kešerica ko i do sada za novi tel
Al’ Samsung me sigurno neće videti
to ti kazem, moras itunes da koristis, ne mozes samo da bocnes kabl i prebacujes kao sa usb-a kao sto moze androidTo možda iPhone u Srb i sličnim zemljama statusni simbol, svakako nije ovde gde ja živim.
Ovo za prebacivanje slika sa telefona i laptop…nemam pojma o cemu pričaš, oduvek si mogao da sinhronizujes putem iTunes.
svaki operater ima obavezu da dekodira telefon kad prodju dve godine ako trazis.misli na kodirane uredjaje tupsone
drugi sim nikad nije kodiran! i vise provajderi ne zakljucavaju telefone.svaki operater ima obavezu da dekodira telefon kad prodju dve godine ako trazis.
Moguće to sa Windows laptop, Mac samo uključiš on odmah pocene da sinhronizuje.to ti kazem, moras itunes da koristis, ne mozes samo da bocnes kabl i prebacujes kao sa usb-a kao sto moze android
Usasa kog trzista ti je telefon?
To je jasno, ali kad kupim nov, esim drugog provajdera nije radio.svaki operater ima obavezu da dekodira telefon kad prodju dve godine ako trazis.
cudno,vidjala sam i bez slotova ajfone.. i nisam vidjala zakljucane.
Na brzaka pišem uz jutarnju kafu
Telefon kupljen na rate je “zaključan” uz tog provajdera (bar IPhone jeste)
Posto koristim dve e-sim kartice istovremeno, prakticno sam prinudjen da kupim telefon za keš.

cudno,vidjala sam i bez slotova ajfone.. i nisam vidjala zakljucane.
Sto koristiš e-SIM? Taj belaj sam gledala kod mojih svicera kad su dosli u Bih , kupili m-tel kartice ubacili u telefon i drama je počela
Ja nisam htela e SIM već klasičnu karticu i kad odem dole izvadim ovu i ubacim m-tel

slava mu!Baterija 4%
Sinoć zaboravio da ga stavim na punjač….
I crče
A očekivao sam da radi bar još pola dana….
A treba da idem u kafanu na ručak….
Dal’ se to vama dešava?
ali zato intenzivno u virtuelnom svetuAko dođe do neke ozbiljnije krize u državi, da mogu da ga pitaju za savet...
Sad ozbiljno, pre par meseci idem kroz park, sede tri klinca na klupi, naravno
na naslonu, noge tamo gde normalni ljudi sede i svaki drnda svoj mobilni, reč
ne progovaraju jedan sa drugim.
I onda kad ih pitaš kako je bilo - ma, uobičajeno, bleja...
Tuga.
ja svaki svoj tanjir uslikam, ono ulje na platnu... (kad se prospe pored na čaršaf)u kafani za selfi i da slika tanjir s hranom
Da, zalosno to s mladima, u kom svetu zive.
sta će mu forum u kafani?pa kako će da piše po forumima?
aplikacije su overrated, ne koristim ih ... ionako nikad nista ne nadjem na telefonu kad nesto trazim.Nemaju ljudi vremen da se zajebbavaju sa kineskim krševima ko u srbiji. Pola dana sređuješ telefon da bi drugi deo dana mogao da ga koristiš. Juče sam na kršomiju morao pola aplikacija da deinstaliram i ponovo instaliram.
ima i nas drugacijih, ja recimo smatram da je i 200E za telefon pljacka koliko košta u proizvodnji. Dakle samo se plaća brend, a tu nema ništa kao i kod nakita. Bolja fora da se kupi skupocen ručni sat. Skup mobilni telefon je za luzere i ovce.Ја сам негде прочитао да у развијеним земљама расте продаја скупљих телефона свих брендова.Просечан купац не улази у техничке спецификације већ иде са резоном, што скупље то боље.
Cesto se pitam, jel to onda fotografija ili lazirana slika?nisi svestan koliko je dobro bezicno punjenje..samo ga spustim na sto pored sebe na punjac i on se puni..nema kablova nema bockanja, sjajno.
a sto se tice kamera..nisam profesionalac ali volim dobru fotografiju, to mi je hobi a sa druge strane velika je razlika u kvalitetu fortki izmedju aprata, narocito u low light uslovima..
i u pravu si..softver sad fantasticno pegla fotke ali bas tu flagship modeli imaju ogromnu prednost zbog jacine procesora i doatnih AI komponenti koje obicni telefoni nemaju.
koji je provajder?eSim radi odlično, ja nemam nikakvih problema, čak i kad prelazim na novi telefon, sve se automatski prebaci (mada sam za jedan broj morao da skeniram code tel kartice)
Ranije čak ni ovi u radnjama nisu znali tacnu proceduru, pa zovu nekog menadžera itd.., pa je u početku bilo cimanja oko “ubacivanja” eSim, sad je to standardno i sve radi kako treba i super brzo.
2 linije uvek aktivne, ako ti treba još neka, u settings uključiš novu i softver te pita koju hoćeš da isključiš.
krajnje mi je vreme da isprobam neki linux telefon, ovo sa brendovima je postalo intenzivno smarajuce.Danas te kod mobilnog zanima samo internet sve ostalo je dodatno.
nemam pojma o cemu pricas.Uvek se neka fukara uvuče u sistem. Ja pre x godina instalirao na linux na nekom atomu sa 2 gb memorije a ono ne može ni da se upali. Bolje radio sa win 10.