- Poruka
- 128.701
evo ti ga prodavacJa za iste pare kupujem na pijaci od iste žene već godinama a lidl ostaje u ružnom sećanju![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ti ga prodavacJa za iste pare kupujem na pijaci od iste žene već godinama a lidl ostaje u ružnom sećanju![]()
jbt imas za 1 dinar normalan telefon,.zameni vise to sranje.Nemaju ljudi vremen da se zajebbavaju sa kineskim krševima ko u srbiji. Pola dana sređuješ telefon da bi drugi deo dana mogao da ga koristiš. Juče sam na kršomiju morao pola aplikacija da deinstaliram i ponovo instaliram.
Nista ne fali Kineskim krsevima, Ciaomi, Realme prave vrhunske proizvode, Hauwei je unistio Apple zbog tuzenja i to, oni presli na elektricne automobile. Itd Samsung i Apple platite mnogo vise nego sto vrede.Nemaju ljudi vremen da se zajebbavaju sa kineskim krševima ko u srbiji. Pola dana sređuješ telefon da bi drugi deo dana mogao da ga koristiš. Juče sam na kršomiju morao pola aplikacija da deinstaliram i ponovo instaliram.
Тај јабука плаћање Мислим да неради више код нас исправите ме ако грешимApple pay.
Jedino za konobarice i tamburaše keš
Grešiš.Тај јабука плаћање Мислим да неради више код нас исправите ме ако грешим
A koje telefone pazariš kod te žene?Ja za iste pare kupujem na pijaci od iste žene već godinama a lidl ostaje u ružnom sećanju![]()
Švapska seljanaovamo su svi ili na samsungu ili iphonu
Deset godina nosiš šaomi i još ga ne menjašNemaju ljudi vremen da se zajebbavaju sa kineskim krševima ko u srbiji. Pola dana sređuješ telefon da bi drugi deo dana mogao da ga koristiš. Juče sam na kršomiju morao pola aplikacija da deinstaliram i ponovo instaliram.
Pre 10 godina sam nosio nov blekberi storm koji je i danas bolji tel od ovih kineskih prevara.Deset godina nosiš šaomi i još ga ne menjaš
Pa što ga ne nosiš i sad. Iebeš ažuriranja verovatno šljaka i bez togaPre 10 godina sam nosio nov blekberi storm koji je i danas bolji tel od ovih kineskih prevara.
Telefon od pre deset godina nema wifi?Nije imao wifi pa sam ga brzo promenio i dan danas je kao nov
Ево купиш Ајфон и решиш све проблеме.Kineski telefoni samo zajebavaju korisnike i tu se završava svaka priča. Recimo meni taj kineski krš tek posle 3 godine radi kako tako e pa sa takvom politikom poslovanja neće se leba najesti. Tri godine se zamrzavao i restartovao od prvog dana. Pa ko je lud to ponovo da kupi?!??
Što manje novca za što bolji telefon, novac treba šparati, zašto plaćati robnu marku 50% vrednostiA koji AFD-ovci koriste?![]()
Što manje novca za što bolji telefon, novac treba šparati, zašto plaćati robnu marku 50% vrednosti![]()
Poco f4Koji imaš ?
Није срање него је то телефон из 2014 године са 1 гб рам-а и 16 гб складишног простора.Imam ajfon 6 ko nov ali ne rade dve aplikacije koje mi trebaju za posao. Ajfon sranje.