čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Sve zavisi ko radi u lokalnoj policiji, ko je čiji prijatelj, ko radi u sudu za takve slučajeve i šta mu je zadatak
A Ustav? Ustav će menjamo...
Aha, malo jučer

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zavisi ko radi u lokalnoj policiji, ko je čiji prijatelj, ko radi u sudu za takve slučajeve i šta mu je zadatak
A Ustav? Ustav će menjamo...

ne znam kako boli , na svu sreću, ali hebu te svi rediom..od komšiluka, u prodavnici..zdravstvu...distribuciji...znači, samo ne onaj ko treba![]()

a ako stanuješ u prizemlju pa ti lupaju na prozor, jel to s predumišljajem ili bez?
Ako se ne varam, možeš i da ih kokneš u stanu...drugačije se tretira(povreda prostora, odbrana teritorije..nehat i taj rad..) ali van stana je to već ubistvo s predumišljajem...
naravno...ko ima mooda da povuče obarač![]()
Ja bih izvršio građansko hapšenje zbog pokušaja provale, nadam se da lice tj. uterivač ne bi pružio otpor...Poprskaš ih sprejem za napadače...ili pozoveš miliciju i prijaviš uznemiravanje ili mobing![]()

Савет дужницима из Београда је да се преселе у Ниш, јер тамо агенције за утеривање дугова плаћају рату за животно осигурање 40 пута више него за рејон Београда (рејон слабонаоружаних и меканих).
Poprskaš ih sprejem za napadače...ili pozoveš miliciju i prijaviš uznemiravanje ili mobing![]()

Ja bih izvršio građansko hapšenje zbog pokušaja provale, nadam se da lice tj. uterivač ne bi pružio otpor...
Sve je to uredu ali dug ostaje i raste. Spinovanje ga neće anulirati.
Dug ne sme da raste. to nije dobro za ekonomiju. Svi znamo sta se desilo u Americi 2007./2008. i sta se sada desava u nekim evropskim drzavama.
Dug ne sme da raste. to nije dobro za ekonomiju. Svi znamo sta se desilo u Americi 2007./2008. i sta se sada desava u nekim evropskim drzavama.
Ih...šta ćeš većih uterivača-samo kada dodju i isključe struju..ubila bih, života mi....jer mandrili su zaštićeni kao medvedi...a nemaju običaj da provere račune i uplateNe treba se igrati s tim. Ljudi su nervno rastrojeni posle svih Milosevica, Tadica, Dinkica...

ako si jači..i imaš čime...valjda to može..Ja bih izvršio građansko hapšenje zbog pokušaja provale, nadam se da lice tj. uterivač ne bi pružio otpor...
To jeste, ali smo vrlo naoruzani tehnologijom tipa kamera, bezobrazlukom i pravnim doskocicama.
Videćemo koliko ćemo da naplatimo od onog što je uterivača poslao na vrata?Sve je to uredu ali dug ostaje i raste. Spinovanje ga neće anulirati.
Nego ja sam čula da ti uterivači otkupljuju od banaka dugove klijenata tako da oni prestaju biti dužnici banaka već postaju dužnici uterivačima koji su taj dug otkupili od banke

Aha, malo jučer![]()
Ma ne govorimo o dugovima države, ko je kada državi poslao uterivače dugova.
Poslali Nemci Grcima i jos nekima. Al ne vredi. Neki cak pale banke i prete da ce bankare da povesaju. Tako to ide, kapiras, kad lihvari mnogo pritisnu narod, onda narodu padne mrak na oci.
Nego ja sam čula da ti uterivači otkupljuju od banaka dugove klijenata tako da oni prestaju biti dužnici banaka već postaju dužnici uterivačima koji su taj dug otkupili od banke
pa mora narodu da se pokažu neke promene da vlast radi nešto korisno
Ustav je odlično sredstvo![]()
O pa varaš se, to nije istina. Dali su im pare, a da li će ih ikada dobiti nazat u to čisto sumnjam