CreditExpress- uterivanje dugova

По ком основу?
Мислим које кривично дело је дужник починио.
Нпр. није могао да плаћа надуване тел. рачуне за моб. телефон, а уједно није ни користио тел.?
А стигне му око 30 000 динара јер је претходно потписао неповољан уговор са тел. компанијом из иностранства коа послује у Србији?

Проневера, превара, како год ... увек ће наћи рарзлог...

http://www.creditexpress.rs/o_creditexpress-u

Prva zvanično registrovana firma za uterivanje dugova po celoj srbiji..
Zamislite samo uterivače dugova kada dođu da vam naplate potraživanje kablovske ili struje..
Tako je jedan moj prijatelj pre neki dan dobio od njih da plati za kablovsku za dva zaostala meseca + 400 dinara troškove agencije ta uterivanje dugova .
Pa kako vas nije sramota bre višeee , stoko belosvetska.
A njega niko nije pitao zašto nije primio platu tri meseca unatrag.

Jel vi mislite da je ovo srednji vek....?
Kako neko moze da udje na privatan posed bez odobrenja suda i da mlati o dugovima, da preti i vrsi naplatu....
Da ne vredjam, to mozda i moze gore, severnije u Srbiji gde je narod jos i tolerantniji, ali ovde juzna pruga takve stavri nece proci....
Pa da je Cak Noris imao bi da leti iz dvorista brzinom svetlosti.....

Од породице ..... По новоме породица имовином гарантује ....
Не знам да ли то може ако се нико од чланова породице није обавезао гарантним писмом тј, гаранцијом?
Имаш ли тај чл. закона да га прочитам?

Проневера, превара, како год ... увек ће наћи рарзлог...
И где ће са њим када су затворски капацитети пребукирани у Србији?
Јадна је она држава која од својих грађана прави криминалце због похлепе власника страних компанија.
Додуше то је у складу са изјавом бивше министарке Кори Удовички "Да пензионери продају своје станове како би платили струју".
Изјаве над којом се згрожава сваки цивилизован грађанин Србије.

Јадна је она држава која од својих грађана прави криминалце због похлепе власника страних компанија.
Додуше то је у складу са изјавом бивше министарке Кори Удовички "Да пензионери продају своје станове како би платили струју".

Mogu da ti odrede kucni pritvor i da ti stave narukvicu kao Ceci. Sta god dda urade, ako nemaju odakle, pare ne mogu da istresu iz tebe.

Копање кромпира, кукуруза... дуг мора да се отплати

Pa postoji zatvorski dan preračunat u dinarima.
Постоји и мислим да је око 1 000 дин. али то је онда трошак за државу јер неко одлежи 30 дана на терет државе, треба га хранити и то све да би се удовољило страним послодавцима који итекако крше законе у Републици Србији.

Back