CreditExpress- uterivanje dugova

Савет дужницима из Београда је да се преселе у Ниш, јер тамо агенције за утеривање дугова плаћају рату за животно осигурање 40 пута више него за рејон Београда (рејон слабонаоружаних и меканих).

Савет дужницима из Београда је да се преселе у Ниш, јер тамо агенције за утеривање дугова плаћају рату за животно осигурање 40 пута више него за рејон Београда (рејон слабонаоружаних и меканих).

To jeste, ali smo vrlo naoruzani tehnologijom tipa kamera, bezobrazlukom i pravnim doskocicama.

Dug ne sme da raste. to nije dobro za ekonomiju. Svi znamo sta se desilo u Americi 2007./2008. i sta se sada desava u nekim evropskim drzavama.

Ja se ne razumem u ekonomiju
Ali se sećam da je kriza od Amerike do Srbije došla za 24h
Tako su objasnili narodu i odmah su počele neke mere štagaznamja

E sad Amerika se oporavila ali to nije stiglo u Srbiju za 24h?
Zanima me u koju poštu mogu gradjani da se žale da nije stiglo?

Ne treba se igrati s tim. Ljudi su nervno rastrojeni posle svih Milosevica, Tadica, Dinkica...
Ih...šta ćeš većih uterivača-samo kada dodju i isključe struju..ubila bih, života mi....jer mandrili su zaštićeni kao medvedi...a nemaju običaj da provere račune i uplate :(
i nemoćan si, obespravljen..jer gamad ima svo pravo ovog sveta...ne dižu teže od čaše, a primaju debelu lovu za nerad :(
bez sve šale...danas i nije baš sjajno biti uterivač..jeste da nose oružje i da "mogu sve" , valjda...no, baš zbog kratke petlje...ne bih se igrala sa stanovništvom...
Ja bih izvršio građansko hapšenje zbog pokušaja provale, nadam se da lice tj. uterivač ne bi pružio otpor...
ako si jači..i imaš čime...valjda to može..

To jeste, ali smo vrlo naoruzani tehnologijom tipa kamera, bezobrazlukom i pravnim doskocicama.

То је убитачније (јер нема жртава физичких, само економских), али ко зна колико ће да буде од помоћи кад озаконе утериваче.

Кад аргументи законом замукну, оружје пропева (дај Боже да никад не проговори у дијалогу два Србина или лојалних грађана Србије).

Sve je to uredu ali dug ostaje i raste. Spinovanje ga neće anulirati.
Videćemo koliko ćemo da naplatimo od onog što je uterivača poslao na vrata?
Ne verujem da takve agencije imaju obrazovane i osposobljene ljude za takav posao.
Drugo ako je sve po zakonu zašto se iznajmljuju uterivači dugova od stranih banaka i preduzeća u Srbiji?
Ili je pohlepa za novcem iznad zakona u Srbiji?

Nego ja sam čula da ti uterivači otkupljuju od banaka dugove klijenata tako da oni prestaju biti dužnici banaka već postaju dužnici uterivačima koji su taj dug otkupili od banke

Па како неко може да откупи твој уговор који си само банком, а не са ''откупљивачем'' направио?

Опет неки ''нови закон'' или ситно куцана слова ''преносивог'' портабл уговора?

Back