CreditExpress- uterivanje dugova

А ти ... нека ... него, размисли ... да ли може да се краде од државе, а да прођеш некажњено? Не може ...
Не знам немој мене да питаш ја немам ништа, питај ратне профитере и финасијере политичких партија можда они умеју да ти дају одговор.

http://www.creditexpress.rs/o_creditexpress-u

Prva zvanično registrovana firma za uterivanje dugova po celoj srbiji..
Zamislite samo uterivače dugova kada dođu da vam naplate potraživanje kablovske ili struje..
Tako je jedan moj prijatelj pre neki dan dobio od njih da plati za kablovsku za dva zaostala meseca + 400 dinara troškove agencije ta uterivanje dugova .
Pa kako vas nije sramota bre višeee , stoko belosvetska.
A njega niko nije pitao zašto nije primio platu tri meseca unatrag.

Jel može da se angažuje CreditExpress za uterivanje državi?

Jel može da se angažuje CreditExpress za uterivanje državi?

Дугови државе, су банкама небитни.

Рачунај то као мито, да би могли сиротињу да пељеше.

Иначе држава (читај пар стотина паразита) највише дугује, намиривањем дугова од државе и тајкуна, било би пара све, чак и за банкстере и лихваре.

U kom smislu naterao? Naterala me nemastina u drzavi Srbiji za koju krivim vlast. Ti mene ne kapiras. Ja nista ne poricem. Osim svoje krivice.

files.php

Od druge polovine decembra prošle godine banke ne smeju da angažuju ove agnecije za potraživanje svojih dugova
Zakon se ne može primenjivati retroaktivno te da se svaki slučaj nakon ovog datuma može prijaviti NBS

Poslednja izmena:
Постоји и мислим да је око 1 000 дин. али то је онда трошак за државу јер неко одлежи 30 дана на терет државе, треба га хранити и то све да би се удовољило страним послодавцима који итекако крше законе у Републици Србији.

NAjbolje rešenje je otiću u zatvor, besplatan stan i hrana :)
ali i prisilni rad kojekude ....;)

Pa valjda postoji državna policija?
Полиција не ради у затворским установама, тиме се бави правосуђе тј. затворска стража.
Сад замисли затворског чувара са пушком и себе са букагијама како окопаваш кукуруз на пољу чији је газда из Хрватске који је финасирао ХДЗ.
И мораш да копаш нема нећу.
И сад ја тебе питам зар то није фашизам?

Постоји и мислим да је око 1 000 дин. али то је онда трошак за државу јер неко одлежи 30 дана на терет државе, треба га хранити и то све да би се удовољило страним послодавцима који итекако крше законе у Републици Србији.

Znaš šta, kada neko učini nešto što je kažnjivo ili plati kaznu ili ode u zatvor, ne znam šta bi moglo biti treće ne računajući nanogicu i društvenokoristan rad.

NAjbolje rešenje je otiću u zatvor, besplatan stan i hrana :)
ali i prisilni rad kojekude ....;)

Па не може се у затвор за ненасилне прекршаје, или оне које нису оштетиле друго физичко лице.

То што су банке прсле и нека су, кад су се полакомили од свих да изимају по 30% лихварског вишка, нек остану и без уложеног, ПРАВЕДНО ЈЕ.

Па не може се у затвор за ненасилне прекршаје, или оне које нису оштетиле друго физичко лице.

То што су банке прсле и нека су, кад су се полакомили од свих да изимају по 30% лихварског вишка, нек остану и без уложеног, ПРАВЕДНО ЈЕ.

prvi put to čujem :roll:

prvi put to čujem :roll:
Па закони су лоши.

Глупо је да ненасилни допадну бикагија, казна би требала да је другачија (нпр друштвено корисни рад и сл...)

Пре ових дивљачких и нечовечних закона треба променити законодавце, ту лежи зец...:D

Back