Lionheart
Domaćin
- Poruka
- 4.730
Uništavaju privredu zabranama zbog vanrednog stanja.
Наравно да уништавају.
Не можемо ту ништа, није то само наш проблем, делимо га са много већим и развијеним земљама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uništavaju privredu zabranama zbog vanrednog stanja.
Ne znam za njih al za tebe sam siguran, jer ti ovde napisa:
"Pa šta, virus ko svaki virus, dnevno mnogo više umire od gladi u Africi, nije ovo ništa."
Tako su mislili i Italijani ?
Oni nisu znali sa čim se suočavaju, pa ih se dnevno UPOKOJI preko 600 ljudi
Mi sve to gledamo, kako ih vojni kamioni odnose u krematorijume, o opet dođe neka budaletina koja tvrdi, MA NIJE TO NIŠTA, GRIP OBIČAN ?
Pa gde je granica ljudske gluposti ?
Наравно да уништавају.
Не можемо ту ништа, није то само наш проблем, делимо га са много већим и развијеним земљама.
Ja nikad nisam tako govorio.Odmah sam prepoznao opasnost jer znam ponešto o zaraznim bolestima i o tome koliko je Svetska zdravstvena orgnizacija osetljiva na iste.Nakon što su se oglasili prvi put bilo mi je jasno da reč o vrlo gadnoj stvari.Tako je do pre neki dan govorila i vlast u Srbiji.
Vidis tako razmislja kad ne vidi dalje od nosa.....E moj veselniče, znaš li kolikesu temperature u Indiji i Africi ?
Brunei | 78 | 1 | 77 | 2 | 178 |
Philippines | 262 | +32 | 18 | 8 | 236 | 1 | 2 |
Thailand | 411 | +89 | 1 | 42 | 368 | 1 | 6 |
Ja nikad nisam tako govorio.Odmah sam prepoznao opasnost jer znam ponešto o zaraznim bolestima i o tome koliko je Svetska zdravstvena orgnizacija osetljiva na iste.Nakon što su se oglasili prvi put bilo mi je jasno da reč o vrlo gadnoj stvari.
Moja poruka na prvoj strani ove teme jeste šesta po redu.https://forum.krstarica.com/threads/korona-virus-covid-19-global.900839/
Onda to nije virus, već bojni otrov, virus ne deluje na 20+.
Vidis tako razmislja kad ne vidi dalje od nosa.....
Imas na forumu toliko komentara da je virus ziveci samo do 18C, posle je prolece leto i slicni zakljucci, a sta ja da kazem, kad pogledam Bruneje
Brunei 78 1 77 2 178
Philippines 262 +32 18 8 236 1 2
Thailand 411 +89 1 42 368 1 6
Kad bi ti prepoznavao glupost, nikad ti ne bi trebala zabava sa strane....sam bi sebi najveca zabava bio....Neću da te stavim na ignore jer je glupost ponekad zabavna.
Dobro jutro Kolumbo. Šta ja sve vreme pišem ovde.
Vidiš da su se NATO-botovi ućutali, ne brane više ovaj supervirus ?
Izgleda da se beštija otrgla kontroli, i oni se pogubili ne znaju kako više da ga "peru" i PREDSTAVLJAJU KAO OBIČAN VIRUS.
Jer, sve se otrglo zdravoj logici.
Da ali to je jedini način da se epidemiija uspori i da broj žrtava bude što manji.Gde je lepa sreća da su granice zatvorene odmah nakon što se saznalo za pojavu opasnog virusa.Razumi, sve je jako frustrirajuće, sve te zabrane. Ko da je rat.
https://forum.krstarica.com/threads...ikasnija-zamena-za-klasicni-terorizam.903820/Dobro jutro Kolumbo. Šta ja sve vreme pišem ovde.
Vidiš da su se NATO-botovi ućutali, ne brane više ovaj supervirus ?
Izgleda da se beštija otrgla kontroli, i oni se pogubili ne znaju kako više da ga "peru" i PREDSTAVLJAJU KAO OBIČAN VIRUS.
Jer, sve se otrglo zdravoj logici.
Da ali to je jedini način da se epidemiija uspori i da broj žrtava bude što manji.Gde je lepa sreća da su granice zatvorene odmah nakon što se saznalo za pojavu opasnog virusa.
Razumi, sve je jako frustrirajuće, sve te zabrane. Ko da je rat.
Hebem ti budalu, pa zar ne vidiš da je rat već u toku.
Čoveče, ratujemo protiv nevidljivog protivnika, koji ubija ljude.
Uključi TV ponekad.
Gde je taj link ka poruci gde sam kako kažeš to napisao ?Ne znam za njih al za tebe sam siguran, jer ti ovde napisa:
"Pa šta, virus ko svaki virus, dnevno mnogo više umire od gladi u Africi, nije ovo ništa."
Mi sve to gledamo, kako ih vojni kamioni odnose u krematorijume, o opet dođe neka budaletina koja tvrdi, MA NIJE TO NIŠTA, GRIP OBIČAN ?
Ne znam za njih al za tebe sam siguran, jer ti ovde napisa:
Svi ti ljudi koji umiru su starije životne dobi i pate od kroničnih bolesti. Dijabetes, problemi sa srcem, kanceri itd. Milion puta je već rečeno da je problem kod ovog virusa taj što se brzo širi i bolnice nemaju dovoljan broj respiratora da pokrije sve te kronične bolesnike koji dolaze odjednom. Kada neko ko boluje od raka pluća ima 85 godina i dođe u bolnicu sa običnom prehladom jednostavno će umrijet i to je to.
Hehehe, ja rat povezujem sa puškom, bombama, topovima i dr.
Ovo je prirodna pojava.Hehehe, ja rat povezujem sa puškom, bombama, topovima i dr.
Nije baš tako.Ima mnogo primera da su umrli i oni u srednjim godinama i bez težih hroničnih bolesti.Prema nekim podacim prosečna starost do sad umrlih je 63 godine.Svi ti ljudi koji umiru su starije životne dobi i pate od kroničnih bolesti. Dijabetes, problemi sa srcem, kanceri itd. Milion puta je već rečeno da je problem kod ovog virusa taj što se brzo širi i bolnice nemaju dovoljan broj respiratora da pokrije sve te kronične bolesnike koji dolaze odjednom. Kada neko ko boluje od raka pluća ima 85 godina i dođe u bolnicu sa običnom prehladom jednostavno će umrijet i to je to.
Prirodna selekcija.
Nije baš tako.Ima mnogo primera da su umrli i oni u srednjim godinama i bez težih hroničnih bolesti.Prema nekim podacim prosečna starost do sad umrlih je 63 godine.