COVID-19 (korona virus) - PANDEMIJA

Plašite li se korona virusa?

• Da.

glasova: 44 28,6%
  • Ne.

glasova: 110 71,4%

• Ukupno glasova
    154
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мени је фасцинатно да се овде већина не плаши вируса. Но, можда је моја је грешка да сам кренуо од прве странице поста.
Укључићу се поново кад дођете до 500-стране. Знам, . .. оптимиста сам.

Znači veštačka psihoza strahom?

Ti i mstislav mrtva trka ko je veći glupan:cepanje:

Ne znam za njih al za tebe sam siguran, jer ti ovde napisa:

"Pa šta, virus ko svaki virus, dnevno mnogo više umire od gladi u Africi, nije ovo ništa."

Tako su mislili i Italijani ?

Oni nisu znali sa čim se suočavaju, pa ih se dnevno UPOKOJI preko 600 ljudi :pop:

Mi sve to gledamo, kako ih vojni kamioni odnose u krematorijume, o opet dođe neka budaletina koja tvrdi, MA NIJE TO NIŠTA, GRIP OBIČAN ?

Pa gde je granica ljudske gluposti ?

Naprotiv mislim samo jedan neprovereni smrtni ishod u Srbiji u BiH bez smrtnih ishoda, znači neko veštački nameće psihozu straha?

Шта је теби ту чудно? Ови исти годинама се користе методама које почивају на манипулацији и изазивањем разних страхова..И представљају себе као спасиоце..тј. спасиоцА.
У овом случају такво понашање има и разлога, јер су свесни ограничености капацитета уколико се пошаст рашири као у другим земљама.

"Pa šta, virus ko svaki virus, dnevno mnogo više umire od gladi u Africi, nije ovo ništa."

Oni nisu znali sa čim se suočavaju, pa ih se dnevno UPOKOJI preko 600 ljudi :pop:

Mi sve to gledamo, kako ih vojni kamioni odnose u krematorijume, o opet dođe neka budaletina koja tvrdi, MA NIJE TO NIŠTA, GRIP OBIČAN ?

Tako je do pre neki dan govorila i vlast u Srbiji.

Zašto ne linkuješ tu moju poruku ?

Mnogo će gore biti ekonomske posledice zbog nametanja zabrana privredi.
Ja tu ne mogu nista da kazem, jednostavno u ovakvom nema mrdanja stanju, ne mozes ti nista da znas o privredi, mislim ja ne mogu nista da znam...
A onda nista ne mogu ni da vidim sta se tu desava...
Npr jedna je prica bila na tv, a druga kad ja obidjem 30 radnji pa vidim sta se desava...
Pa sutradan obidjem opet i onda tacno mogu da znam sta je sa privatnim a sta sa javnim sektorom....i da ne mora da ulazim u debatu preplasenih koji moraju radi sebe da tvrde da je drzava visoko organizovana i da zna sta radi i da radi najbolje u interesu gradjana...

Korisne informacije od posrednika, mogu da budu samo ako ti posrednik daje informacije a ne svoja tumacenja...a to srbi retko kad umeju...

Шта је теби ту чудно? Ови исти годинама се користе методама које почивају на манипулацији и изазивањем разних страхова..И представљају себе као спасиоце..тј. спасиоцА.
У овом случају такво понашање има и разлога, јер су свесни ограничености капацитета уколико се пошаст рашири као у другим земљама.

Uništavaju privredu zabranama zbog vanrednog stanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back