Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde je link ? Zato ne linkuješ tu moju navodnu poruku ? Zašto ne držiš do svoje reči ?Ne znam za njih al za tebe sam siguran, jer ti ovde napisa:
"Pa šta, virus ko svaki virus, dnevno mnogo više umire od gladi u Africi, nije ovo ništa."
Tako su mislili i Italijani ?
Oni nisu znali sa čim se suočavaju, pa ih se dnevno UPOKOJI preko 600 ljudi
Mi sve to gledamo, kako ih vojni kamioni odnose u krematorijume, o opet dođe neka budaletina koja tvrdi, MA NIJE TO NIŠTA, GRIP OBIČAN ?
Pa gde je granica ljudske gluposti ?
Nema đamije pa ti teško,Janko ?Ne mogu u stanu "lizati zidove", moram nešto raditi.
Nema ni crkve zbog izloacije a moraš na molitvu.Nema đamije pa ti teško,Janko ?
Na 13:00 prave kafu od govanaaa mačkurune čija cena iznosi 90 dolara po šoljici.
U zapadnim zemljama prosecan životni vek je oko 80 i više.Sa 63 se umire i bez virusa.
U zapadnim zemljama prosecan životni vek je oko 80 i više.
Nije baš tako.Ima mnogo primera da su umrli i oni u srednjim godinama i bez težih hroničnih bolesti.Prema nekim podacim prosečna starost do sad umrlih je 63 godine.
Nije baš tako.Ima mnogo primera da su umrli i oni u srednjim godinama i bez težih hroničnih bolesti.Prema nekim podacim prosečna starost do sad umrlih je 63 godine.
Pusaci 70 i nesto, nepusaci prebacuju 80 redovnoMorače izvršiti korekciju.
Trebalo bi vidjet koliki je prosjek godina umrlih od obične gripe i kakvo je bilo njihovo zdravstveno stanje.
Dr. Igor Rudan: I gripa je užasno teška bolest. I do pola milijuna ljudi od nje godišnje umre. To izgleda da zbilja ljudi ne shvaćaju dovoljno. Naslovi u novinama kako je COVID-19 "čak i 20 ili 30 puta smrtonosniji" su zastrašujući i bez obzira na to što ga neki izvlače iz podatka WHO o smrtnosti od 3,4 posto. Rijetko kad se slažem s Donaldom Trumpom, ali njegova spoznaja o 1 % smrtnosti puno je istinitija. Naravno da se brojke daju različito tumačiti tako da ih sve s oprezom valja prihvatiti. U Hrvatskoj godišnje od gripe izravno umre do 100 ljudi. Posredno, umre ih i do 500. Ako je COVID-19 po širiteljima panike 20x smrtonosniji, onda će biti 10.000 umrlih u Hrvatskoj. Idemo sada lijepo pričekati i vidjeti, hoće li ih biti 500 ili 10.000? Ili čak i manje od 500. Onda se možemo vratiti na sve medijske napise, kao i na sve moje napise, pa se dogovoriti tko je javnost informirao objektivno.
Taj dr.Rudonja pojma nemaTrebalo bi vidjet koliki je prosjek godina umrlih od obične gripe i kakvo je bilo njihovo zdravstveno stanje.
Dr. Igor Rudan: I gripa je užasno teška bolest. I do pola milijuna ljudi od nje godišnje umre. To izgleda da zbilja ljudi ne shvaćaju dovoljno. Naslovi u novinama kako je COVID-19 "čak i 20 ili 30 puta smrtonosniji" su zastrašujući i bez obzira na to što ga neki izvlače iz podatka WHO o smrtnosti od 3,4 posto. Rijetko kad se slažem s Donaldom Trumpom, ali njegova spoznaja o 1 % smrtnosti puno je istinitija. Naravno da se brojke daju različito tumačiti tako da ih sve s oprezom valja prihvatiti. U Hrvatskoj godišnje od gripe izravno umre do 100 ljudi. Posredno, umre ih i do 500. Ako je COVID-19 po širiteljima panike 20x smrtonosniji, onda će biti 10.000 umrlih u Hrvatskoj. Idemo sada lijepo pričekati i vidjeti, hoće li ih biti 500 ili 10.000? Ili čak i manje od 500. Onda se možemo vratiti na sve medijske napise, kao i na sve moje napise, pa se dogovoriti tko je javnost informirao objektivno.
Stigao i u moju provinciju.![]()
![]()
Taj dr.Rudonja pojma nema
Da zaboravio sam i mađare da napomenem za tu higijenu.Orban je trenutno najveći državnik u Evropi, a možda i u svetu. Oslobodio je privatnike poreza i doprinosa do kraja godine, a do prekjuče je u HUN bilo samo 41 zaraženih. Svaka čast !
A nije to naivno kad to može da se razmaše. A ja bi i inače voleo da u Evropi mogu svuda da jedem a da se ne prenerazim.Stvar je jasna. 80 % slučajeva se liječi paracetamolom. Puno dreke nizašta. Ajde da je riječ o pandemiji velikih boginja pa bi ljudi stvarno imali razloga za strah, ali ovo je bolest u rangu malo jače prehlade. Smiješno uistinu.