COVID-19 (korona virus) - PANDEMIJA

Plašite li se korona virusa?

• Da.

glasova: 44 28,6%
  • Ne.

glasova: 110 71,4%

• Ukupno glasova
    154
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam za njih al za tebe sam siguran, jer ti ovde napisa:

"Pa šta, virus ko svaki virus, dnevno mnogo više umire od gladi u Africi, nije ovo ništa."

Tako su mislili i Italijani ?

Oni nisu znali sa čim se suočavaju, pa ih se dnevno UPOKOJI preko 600 ljudi :pop:

Mi sve to gledamo, kako ih vojni kamioni odnose u krematorijume, o opet dođe neka budaletina koja tvrdi, MA NIJE TO NIŠTA, GRIP OBIČAN ?

Pa gde je granica ljudske gluposti ?

Olakšaće penzijske fondove.

Tako je do pre neki dan govorila i vlast u Srbiji.
Ja nikad nisam tako govorio.Odmah sam prepoznao opasnost jer znam ponešto o zaraznim bolestima i o tome koliko je Svetska zdravstvena orgnizacija osetljiva na iste.Nakon što su se oglasili prvi put bilo mi je jasno da reč o vrlo gadnoj stvari.
Moja poruka na prvoj strani ove teme jeste šesta po redu.https://forum.krstarica.com/threads/korona-virus-covid-19-global.900839/

Ja nikad nisam tako govorio.Odmah sam prepoznao opasnost jer znam ponešto o zaraznim bolestima i o tome koliko je Svetska zdravstvena orgnizacija osetljiva na iste.Nakon što su se oglasili prvi put bilo mi je jasno da reč o vrlo gadnoj stvari.
Moja poruka na prvoj strani ove teme jeste šesta po redu.https://forum.krstarica.com/threads/korona-virus-covid-19-global.900839/

Razumi, sve je jako frustrirajuće, sve te zabrane. Ko da je rat.

Onda to nije virus, već bojni otrov, virus ne deluje na 20+.

Dobro jutro Kolumbo. Šta ja sve vreme pišem ovde.

Vidiš da su se NATO-botovi ućutali, ne brane više ovaj supervirus ?

Izgleda da se beštija otrgla kontroli, i oni se pogubili ne znaju kako više da ga "peru" i PREDSTAVLJAJU KAO OBIČAN VIRUS.

Jer, sve se otrglo zdravoj logici.

"Pa šta, virus ko svaki virus, dnevno mnogo više umire od gladi u Africi, nije ovo ništa."

Oni nisu znali sa čim se suočavaju, pa ih se dnevno UPOKOJI preko 600 ljudi :pop:

Mi sve to gledamo, kako ih vojni kamioni odnose u krematorijume, o opet dođe neka budaletina koja tvrdi, MA NIJE TO NIŠTA, GRIP OBIČAN ?

Gde je taj link ka poruci gde sam kako kažeš to napisao ?

Svi ti ljudi koji umiru su starije životne dobi i pate od kroničnih bolesti. Dijabetes, problemi sa srcem, kanceri itd. Milion puta je već rečeno da je problem kod ovog virusa taj što se brzo širi i bolnice nemaju dovoljan broj respiratora da pokrije sve te kronične bolesnike koji dolaze odjednom. Kada neko ko boluje od raka pluća ima 85 godina i dođe u bolnicu sa običnom prehladom jednostavno će umrijet i to je to.

Svi ti ljudi koji umiru su starije životne dobi i pate od kroničnih bolesti. Dijabetes, problemi sa srcem, kanceri itd. Milion puta je već rečeno da je problem kod ovog virusa taj što se brzo širi i bolnice nemaju dovoljan broj respiratora da pokrije sve te kronične bolesnike koji dolaze odjednom. Kada neko ko boluje od raka pluća ima 85 godina i dođe u bolnicu sa običnom prehladom jednostavno će umrijet i to je to.

Prirodna selekcija.

Tako to uvek biva kod nas....prvo se ljudi bahate, posle glumataju da su na vreme sve videli, bar iz njihovog ugla, pa se useru od straha, pa pocnu da krive druge i tako to biva......
Da li ide nastavak, okretanje i jacanje sebicnosti, borba za licnu sigurnost i totalno ignorisanje interesa ostalih, to zavisi od toga gde si u lestvici , hijararhiji...
Ako si gore, onda ide, kao onda si vazan , vredan drustvu, ako si dole, onda gledaju da ti to oduzmu, jer to je poziv na neposlusnost, sta bi kad bi svi tako i to su klasika mediokritetski zakoni ljudi koji eliminisu sve sto nije mediokritet....

Nije baš tako.Ima mnogo primera da su umrli i oni u srednjim godinama i bez težih hroničnih bolesti.Prema nekim podacim prosečna starost do sad umrlih je 63 godine.

Prirodna selekcija.

Prirodna selekcija malo morgen, evo pre pet minuta u dnevniku rekoše da je juče u Bergamu umrlo 7 lekara, između ostalih 600 i kusur upokojenih.

Više desetina lekara od početka ovog rata ?

Nisu valjda lekari tamo sa hroničnim obolenjima ?

Neko veče epidemiolog reče da u "HRONIČNA OBOLENJA" spada i visok pritisak, povišena masnoća, arteroskleroza između ostalog ?:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back