- Poruka
- 9.626
Мислим, може, али су резултати одавно добро познати - потребно је надомештавати одређене нутријенте суплементима, а то значи да исхрана није адекватна.Бебаљудско биће се не може хранити само храном биљног порекла.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим, може, али су резултати одавно добро познати - потребно је надомештавати одређене нутријенте суплементима, а то значи да исхрана није адекватна.Бебаљудско биће се не може хранити само храном биљног порекла.
Човек је сваштојед, желудац и црева су му такви пре свега.
"deda, deda, bas si krme.. "covek je jedna svinja obicna...
jelen, zec, veverica u prirodi nadomeštava svoje nutrijente?потребно је надомештавати одређене нутријенте суплементима,
Јелен, зец, веверица, коњ и слон нису људска бића, нису ловци и нису месоједи, веровао или не.jelen, zec, veverica u prirodi nadomeštava svoje nutrijente?
ista laž se može proveriti kada vam neko kaže da su proteini veoma bitni za ishranu i snagu - samo pogledajte odakle konju, slonu snaga...?
verujem, ali odakle ti da je čovek, lovac i mesojed onda?нису ловци и нису месоједи, веровао или не.
Хиљаде година забележене историје и усмених предања, плус научне студије.verujem, ali odakle ti da je čovek, lovac i mesojed onda?
O odakle tebi da je covek bio zemljoradnik prvo i skupljao plodove ...verujem, ali odakle ti da je čovek, lovac i mesojed onda?
da je bio zemljoradnik ne znam ali da je skupljao to što treba da jede vidi se po zubima,O odakle tebi da je covek bio zemljoradnik prvo i skupljao plodove ...
daj makar jednu da vidimo?Хиљаде година забележене историје и усмених предања, плус научне студије.
Чим ти будеш поставио једну која доказује да је човек искључиво биљојед.daj makar jednu da vidimo?
lepo pogledaš čovekove zube i zube onih životinja koje jedu bilje - di ćeš bolji dokaz i studije?Чим ти будеш поставио једну која доказује да је човек искључиво биљојед.
Не улазећи у то што си извалио управо, тражио сам ти научне студије, а не ,,лепо погледаш" кафанску методологију.lepo pogledaš čovekove zube i zube onih životinja koje jedu bilje - di ćeš bolji dokaz i studije?
Ничег научног нема у томе што пишеш, не умишљај да звучиш просвећено, дубокоумно и логично.evo ti malo naučnije:
da li svakom čoveku najviše treba šećera (a ne proteina i ostalih gluposti)? treba! a gde ga ima? u mesu ili u biljkama (konkretno voću)?
Jok, zasto ima male ocnjake...da je bio zemljoradnik ne znam ali da je skupljao to što treba da jede vidi se po zubima,
Nisu jako no da jedes pirinac a da ga ne o radis. Jako jesu za kokosku, ocigledno tvoji nisu.zubi su takvi da mogu da "obrade" jabuku ili šljivu kada je skupe a nisu nikako da u pregrizu ili drže kokošku (ško recimo pas može sa drugim oblikom zuba)
Jabuka moze padne iz vise razloga a ne samo used. Zrelosti.ploda..ima još jedan fenomen koji se olako zaboravlja a to je "skupljanje" (hvala štos spomenuo).
naime, ljudi greše kada beru plodove (sve što je u prodavnicama je brano nije skupljano pa često nije slatko jer se nije čekao prirodni red kada se šećer pravi u plodu) - treba uglavnom da ih skupljaju jer kada jabuka padne na zemlju onda je spremna za jelo a ne kada je na grani pa se čupa!
Pa pogledaj, krava nema ocnjake,.konj ih nema,.zebra.ih nema, krava, svinja.. Takodje. Ne prezivamo.hranu.lepo pogledaš čovekove zube i zube onih životinja koje jedu bilje - di ćeš bolji dokaz i studije?
Ne treba, cista glupost, secer goji, proteini prave misice I snagu.evo ti malo naučnije:
da li svakom čoveku najviše treba šećera (a ne proteina i ostalih gluposti)? treba! a gde ga ima? u mesu ili u biljkama (konkretno voću)?
Коњи (кобиле свака четврта) и зебре имају очњаке али им служе искључиво за борбу, а свиње имају очњаке јер су сваштоједи и предатори, као што је и човек.Pa pogledaj, krava nema ocnjake,.konj ih nema,.zebra.ih nema, krava, svinja.. Takodje. Ne prezivamo.hranu.
ne, veštački šećer goji, a onaj prirodni ti daje sitost i užitak!Ne treba, cista glupost, secer goji, proteini prave misice I snagu.
nemamo ni mi očnjake - to što imamo je u nivou sa ostalim zubima za mlevenje i drobljenjePa pogledaj, krava nema ocnjake,.konj ih nema,.zebra.ih nema, krava, svinja..
tačno - zato nismo da jedemo kukurzovinu i ostalo zelje ali za voće i povrće itekako jesmoTakodje. Ne prezivamo.hranu.
ima istine..Ничег научног нема у томе што пишеш
Уопште није реч о томе шта ко мисли. Мишљења су за кафану, а у науци су чињенице релевантне, не мишљења. Док не прикажеш научне студије које доказују то што пишеш, твоје речи немају никакву тежину, ма колико ти понављао да ,,има истине".ima istine..
i opet poti put, ako misliš da je meso dobro probaj samo meso isključivo da jedeš (bez biljnih ulja, začina i povrća) da vidiš dokle će da dođeš,
a ja mislim da je biljna hrana dobra i mogu samo nju da jedem u nedogled a ti meso nemoš?!
Neko te zesto zajebao, slab si sto se tice naukene, veštački šećer goji, a onaj prirodni ti daje sitost i užitak!
Dnevni unos secera ( ugljanih hidrata ) ne bi trebao da je iznad 40gr, protena 3-5x viseto je još jedna od prevara koju su uspešno odradili na raji, naime,
izvadili su prirodni šećer sa tržišta hrane (pesticidima ubiše bakterije koje prave šećere u voćnim plodovima, pa tako kada jedete te jabuke, kajsije.. sve kiselo!) a posle di daju šećer u vidu čokolade, voćnih jogurta, raznih kekseva... jer znaju da šećer je obavezan u ljudskim ustima!
Sramotis se, jel mozes da drobis orah u ljusci, pirinac, pasulj... sve to bez obrade...(ko ih ne zna skupo će ih platiti)
nemamo ni mi očnjake - to što imamo je u nivou sa ostalim zubima za mlevenje i drobljenje
Lubenica je povrce, kako ces je jesti, prvo ces je otvoriti.tačno - zato nismo da jedemo kukurzovinu i ostalo zelje ali za voće i povrće itekako jesmo
Da al ne za jelo, ljudima ne sluze za borvu, Svinje imalju kljive koje im sluze za borbu i odbranu kao i da kopajuКоњи (кобиле свака четврта) и зебре имају очњаке али им служе искључиво за борбу, а свиње имају очњаке јер су сваштоједи и предатори, као што је и човек.
Ja unosim uglavnom meso i super mi je. Solim ( so nije bilnnog porekla vec je mineral ).ima istine..
i opet po ? ti put, ako misliš da je meso dobro probaj samo meso isključivo da jedeš (bez biljnih ulja, začina i povrća) da vidiš dokle će da dođeš,
a ja mislim da je biljna hrana dobra i mogu samo nju da jedem u nedogled a ti meso nemoš?!
ako misliš da prirodni šećer goij ond dokaži a ne "e zezno sise nemaš pojma" - jes čuo za reč argument?Neko te zesto zajebao, slab si sto se tice nauke
pokazao sam dokaz a dokaz su zubi onog akoji jedeДок не прикажеш научне студије које доказују то што пишеш
ne znam i ne treba da znam brojeve, jer oće da pogreše ili drugi da prevare njima.. - svako treba da sluša svoje telo i da mu daje šta trebaDnevni unos secera ( ugljanih hidrata ) ne bi trebao da je iznad 40gr, protena 3-5x vise
može kada se potopi u vodu.. ovo smo već pričali - deluje mi kao dan mrmotaSramotis se, jel mozes da drobis orah u ljusci, pirinac, pasulj... sve to bez obrade...
toksičan nije.. samo je tvrd.. probao ja presan i ništaKrompir je povrce,presanje toksican
ni jedna biljka koja je iz prirode ne izaziva alergijsku reakciju..Plavi Patlidzan koji je otrovan i toksican a meni izaziva largijsku reakciju...
nisam ja ovde da govorim šta ko da jede .. ako ti je lepo samo napred.. samo govorim da ima dosta velikih obmana koje prećutkujuJa unosim uglavnom meso i super mi je. Solim ( so nije bilnnog porekla vec je mineral ).
mogu da i pogrešim ali mi ukažite argumentimaМа, наравно да прећуткују, а да ти то знаш и да ћеш нам свима отворити очи.![]()
nemoguće je da je tvorac napravi nešto nekompatibilno!?,Ja sam alergican na kivi voce. Jedina biljka na koju tako reagujem. Dakle gde to spada u "ni jedna biljka ne izaziva alergije"
Ala ti Lupetas pa to nije normalno....nemoguće je da je tvorac napravi nešto nekompatibilno!?,
ako reaguješ na kivi, tvoj imuni sistem misli da je to "neprijatelj",
e sad imuni sistem može da se zbuni raznim stvarima (vax, mikrotalasi...)
moj imuni sistem kada se nalazi u određenim em poljima ne može da se bori protiv gljivica na koži.. dovoljno je samo da izađem koji dan i sve se vrati na normalu
Прво је потребно да ти аргументима покажеш да си у праву. Тако функционише доказивање - терет је на ономе ко износи тврдње.mogu da i pogrešim ali mi ukažite argumentima
Док не прикажеш научне студије које доказују то што пишеш, твоје речи немају никакву тежину, ма колико ти понављао да ,,има истине".