Човек је сваштојед - превара од малих ногу?

једем?

• месо

glasova: 7 8,8%
  • биљке

glasova: 14 17,5%
  • и месом и биљке

glasova: 59 73,8%

• Ukupno glasova
    80
nije pa šta, već gledaocima nameću meso da jedu da se ne bi probudili - što ne reklamiraju sveže višnje, šljive, jabuke, ringlove?
a što se tiče gledalaca i država se izjasnila ko su:
415068005_17847217587126091_4350834624959333169_n.jpg

ovi isti vam daju da jedete, razmislite još jednom!

niko niko kao ja! :hahaha:

imaš ti neko dokaz ili trala baba la jer "jer niko kao ja"?

ne vidim ja kad hoću i šta hoću već max pola sata unapred i to uglavnom kada mi treba neka skretnica u životu
+ imam telepatiju već dokazano sa par ljudi iz moje okoline
+ imam više životne energije (ne moram da spavam preko dana niti sam umoran...)
+ osećam raspoloženje drugih ljudi i životinja
+ imam više empatije - to znači ne pada mi na pamet da lišavam druge života, i saosećam se sa životinjama
jer ih čovek drži u svinjcu ceo život i posle ih ritualno liši života uz vriske i puštanje krvi... ako to nije satanizam?

pa se to puštanje krvi i vriska posle projektuje na druge oblasti, evo primera: treba ukraince tamaniti, amere, ruse, albance šipce... i eto haosa i pakla...
dosta je da izađete u noćne klubove da vidite te projekcije: natetovirani, drogirani, nabildovani mesojeti.. pokazuju "niko niko kao ja"...??!!
nije pa šta, već gledaocima nameću meso da jedu da se ne bi probudili - što ne reklamiraju sveže višnje, šljive, jabuke, ringlove?
a što se tiče gledalaca i država se izjasnila ko su:
Pogledajte prilog 1474676
ovi isti vam daju da jedete, razmislite još jednom!
A ti si glup kada gledas tv...

Ma vidis da lik utipovao da je vidovit..
samo ti mene jačaj, da ne jedeš meso video bi kako mržnja samo daje energiju onom koga mrziš a sisa onom što mrzi.
inače ta ideja je i stavljena u filmove star wars i druge filmove
i đoković je to shvatio pa tako prvo poštuje i ceni svoje neprijatelje da bi mogao da ih pobedi. (inače ne jede meso ni nole)

dakle evo liste ko je biljojed od poznatih (đoković, venus williams, mate rimac, jelena karleuša, luis hamilton, pamela anderson, natalie portman, dženifer aniston, james cameron, bryan adams itd).

inače tvrdim da su svi vidoviti samo je pitanje da ne uzimaju preparate (meso) koji sprečavaju tu vidovitost. - a inače ova ideja je obrađena u filmovima "final destination 1-6"

Kakve veze imaju tetovaže sa mesom?
u principu telo štiti dušu a duša štiti telo i tako u krug. kada se taj balans porementi,
ili kada se duša suspenduje raznoraznim glupostima (psovkama, otrovima u hrani, lažima, .. onda duša prestane da vodi računa o telu,
pa osobe skrnave svoje telo na ove ili one načine (tetovaža, farbe za kosu, silikoni, šminke...)

samo ti mene jačaj, da ne jedeš meso video bi kako mržnja samo daje energiju onom koga mrziš a sisa onom što mrzi.
inače ta ideja je i stavljena u filmove star wars i druge filmove
i đoković je to shvatio pa tako prvo poštuje i ceni svoje neprijatelje da bi mogao da ih pobedi. (inače ne jede meso ni nole)

dakle evo liste ko je biljojed od poznatih (đoković, venus williams, mate rimac, jelena karleuša, luis hamilton, pamela anderson, natalie portman, dženifer aniston, james cameron, bryan adams itd).

inače tvrdim da su svi vidoviti samo je pitanje da ne uzimaju preparate (meso) koji sprečavaju tu vidovitost. - a inače ova ideja je obrađena u filmovima "final destination 1-6"

u principu telo štiti dušu a duša štiti telo i tako u krug. kada se taj balans porementi,
ili kada se duša suspenduje raznoraznim glupostima (psovkama, otrovima u hrani, lažima, .. onda duša prestane da vodi računa o telu,
pa osobe skrnave svoje telo na ove ili one načine (tetovaža, farbe za kosu, silikoni, šminke...)
I Hitler je bio vegetarijanac, sto njega nisi spomenuo.

Ti si taj koji mrzi I pljuje, da koristis ono sto ti je priroda dala ukapirao bi da nas koji jedemo meso zabole ona stvar kako se ti hranis, dok upravo vi "prosvetljeni" imate potrebu to da radite. Nije tesko ukapirati to, mada tebi izgleda to predstavlja problem.

nisam znao, a odkuda ti to imal kakvi dokaz ili ?

Imas dokaze naravno.... Samo treba da potrazis.

I Gandi je bio vegetarijanac pa je spavao sa devojcicama...
blago tebi i tvom okruženju

Znam, to mi svi kazu. Unosim srecu svima.....
jeste, koja se suzbije raznoraznim otrovima kao što su fluor, meso, psovke - loš rečnik, laž, negativne emocije...
Meso nije lose niti je otrov. Cry me a river......

Znam, to mi svi kazu. Unosim srecu svima.....
evo i ovde na temi
Kada su proterani
mislim da nisu proterani, jer je ovo raj zapravo - planete okolo, mesec, veneru mars, jupiter, saturn, svemir u kome nema zivota, a na plavo zelenoj planeti buja zivot - ja bih rekao da je ovo raj.. samo ga pojedini pokusavaju napraviti paklom...

Citaj Bibliju pa ces znati :)

Bog pravi Adama od prašine i stavlja ga u Rajski vrt. Adamu je rečeno da može slobodno da jede sa svih drveća u bašti, osim sa drveta poznanja dobra i zla. Nakon toga, Eva je stvorena od jednog od Adamovih rebara da bude njegova pratilja. Oni su nevini i ne srame se zbog svoje golotinje. Međutim, zmija ubeđuje Evu da jede voće sa zabranjenog drveta, a ona daje deo voća Adamu. Bog proročki govori ženi i muškarcu kakve će biti posledice njihovog greha neposlušnosti Bogu. Zatim ih proteruje iz Rajskog vrta.

Clip.jpg

mislim da nisu proterani, jer je ovo raj zapravo - planete okolo, mesec, veneru mars, jupiter, saturn, svemir u kome nema zivota, a na plavo zelenoj planeti buja zivot - ja bih rekao da je ovo raj.. samo ga pojedini pokusavaju napraviti paklom...
Pre potopa da ali posle katastrofa
Čovek je bio biljojed..Adam i Eva jeli su jabuke u Raju..Kada su proterani život ih je naterao da promene nacin ishrane :lol:
Nisu nego tek nakon potopa a proterani su pre njega.
Pre potopa su i sve zivotinje bile biljojedi.

evo i ovde na temi

Drago mi je da te cinim Srecnim..

Al vidim ignorises vesto, sta ima da kazes na to sto je vegan Ghandi spavao nag sa devojcicama?
I da cujem sta ima da kazes na to sto je Hitler bio vegetarijanac?

A zemlja tesko da je raj. Velika povrsina nije za ljudski zivot, ne uspeva nista ( pusti je recimo), na nekih predelima bi se smrzao.. Veca povrsina prrkrivena vodom, covek tesko da moze da zivi u vodu, dise pod vodom....

Veca povrsina prrkrivena vodom, covek tesko da moze da zivi u vodu, dise pod vodom....
Naravno kad je i dalje sve potopljeno, a na obali covek zivi kratko kao guska, u sistemu koji kontrolise duboka drzava iz svojih bunkera... koji je to nivo zavere, pa prakticno je nemoguce osmisliti vecu zaveru od ove u kojoj mi zivimo, cak i teoretski...

koji je to nivo zavere, pa prakticno je nemoguce osmisliti vecu zaveru od ove u kojoj mi zivimo, cak i teoretski...
zavera jeste, jer svi smo rođeni u zatvoru u kojem živimo i za koji radimo... a bilo bi fer da bar pola država na ovom svetu ostave na miru bez poreza i da puste ljude da žive kako hoće.
...i dalje u udarnim terminima je meso na rts-u!

Back