askica
Primećen član
- Poruka
- 845
Wanja predivno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imamo li mi recpte za ove rolate? Mene zanimaju ovaj sa makom, pretpostavljam, i sa maslinama. Kako slažeš masline da dobiješ ovako lep presek?
Sve je to ovde već pisano više puta. Možda su samo kombinacije malo drugačije.Imamo li mi recpte za ove rolate? Mene zanimaju ovaj sa makom, pretpostavljam, i sa maslinama. Kako slažeš masline da dobiješ ovako lep presek?

fenomenalno,kreativno....divno!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kanapei, zalogajčići, "bocke"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I bez zaštitnog znaka
![]()
![]()
![]()
![]()
), bice svasta nesto I nasa omiljena I nezaobilazna slana torta od pohovanih paprika. e sad, sta je pitanje:uvek mi ispadne I vise nego odlicno ali mi mnogo vremena oduzima pohovanje svake paprika pojedinacno. imate li ideju ili jos bolje recept kako da te paprika nekako "ispohujem" u koru. mislila sam da npr na pek papir razlijem malo poh mase (ili orly mase) pa naredjam paprika pecene I ociscene I onda opet zalijem orly masom. jednom sam probala ali je ispalo... nikakvo
mislim da bi to sa "korom" bilo prakticnije I sto se ustede vremena tice a I lakse za secenje. ili, pak, imate neki drugi "tajni" recept da posle idealno isecem te kocke?
Nije nikakav problem što ti pitaš. Problem je što mi nismo tu da odgovorimomoze li negde link za tu ljutu meksicku salatu, molim vas. nova sam I jos uvek se slabo snalazim ovde pa svako-malo nesto zapitkujem. ali obecavam da, kad se malo uhodam, necu toliko dosadjivati![]()

Slogi koru za rolat uviješ u vlažnu krpu i ako je čuvaš 1-2 dana stavi u fružider, ako treba duže da ti stoji onda stavi u friz i izvadi kada ti treba.