Ćoše za slanoljupce (slani zalogaji, aranžiranje hrane)

Evo malo poslužnja od juče... sa jedne svadbe, iz mladine kuće.

sto
poglednasto-1.jpg

erbacone
erbazone-1.jpg

švedska salata
svedskasalata-1.jpg

profiterole sa ruskom i meksičkom ljutom
profiterole-1.jpg
/profiterole.jpg[/IMG]
krekeri sa pilećom paštetom
plecapasteta-1.jpg

pileća bajadera
pilecabajadera-1.jpg

kockice i erbacone
kockiceerbazone-1.jpg

pužići sa kulenom i pizza pužići
puzicisakulenompizzapuzici-1.jpg

Poslednja izmena:
Smeh kako te nije sramota da moramo da gledamo sve ove lepote?:besna:
Ja sam zbog zdravstvenih problema na rezim ishrane vec 7 dana i ove lepote su ubitacne za mene.
Sve je ovo divno, divno, a sigurno i veoma ukusno.Bravo!:super::klap:
Da znas da sam ponosna sto radis svedsku salaticu i moras da mislis na mene.:zag:

Draga moja, ja svakako mislim na tebe... i sve ostale od kojih sam puno toga naučila :heart:.
Švedska je jako zahvalna za posluženje i vidim da se ljudima dopada. :ok:
Ovde je skroz "slučajno" upala... ostalo mi pilećeg mesa, pa sam i količinu prilagodila prema tome.
Bilo je malo, pa sam razmišljala kako da je poslužim.
Ona je čvrsta, tako da su lepo poslužili kalupi. Podloga su tanke kriške prepečenog hleba.

"kockice" su Unin recept za tortu od oblandi sa kikirikijem, samo što ja umesto kikirikija stavim čajnu i maslinu (par postova ranije sam dala i link ka toj torti).
Pileća bajadera treba da ima, ali moram da potražim.

Pileću ću ja da potražim. Mislim da sam je videla negde na prethodnim stranama.

Hvala puno...:cmok2:

Divni su ti specijaliteti....

Evo mali deo onoga što smo Teta Ira i ja odradile za vikend...
Ja sam bila zadužena za peciva,a Teta Ira za slane torte i ostale čarobne slaniše koje vidite.
Ovom prilikom moram da odam priznanje Teta Iri,za ukus,a posebno za izgled njenih slanih torti i rolata.Slike nisu baš najbolje,jer nije bilo vremena za slikanje,ali dovoljno je.
Una, podhitno da naučiš i Teta Iru i mene kako da slikamo...jer je stvarno šteta da se ne vide detalji koje Irena ume da napravi.

Vera,recept je za rol viršle na nekoj od prethodnih strana,samo što sam pravila mini viršlice.
I evo slika....a čekam i slike od Teta Ire....
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

:bye::bye::bye::bye:

Zorice hvala na pohvali. Zaista je bilo puno posla . Trebalo je napraviti preko 50kg raznih predjela i peciva. Da mi Stefanelli nije priskocila u pomoc svojom nepresusnom energijom i kreativnoscu neznam kako bi izasla na kraj.
Domacini prezadovoljni i dobile smo kod njih stalni aranzman za sve proslave koje slede. :D:D
Za slike izvinite. Ilija snima neki film i po ceo dan nije kod kuce a ja neznam sama da ih skinem sa aparata. Cim ga uhvatim videcete mada se Stefaneli uglavnom pobrinula da se vecina vidi.

Back