zare coldplay
Zainteresovan član
- Poruka
- 310
jos uvek se ne zna sta je sledeci singl, ali najverovatnije ce to biti The Hardest Part
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa da i mene to isto nervira, ali to nije do njih, spot ne sme da bude predugacak, imaju neka pravila ja mislimJosefin:e..znas sta me najvishe nervira? u spotovima skracuju instrumentale..a ne znam zasto..steta..mislim da oni imaju jako dobre..
ONI DOLAZE???? AAAAAAA!!!!! Pa onda idem sigurno..mada bih volela da vidim kaiser chiefs..oni su mi skrooooozz ql..zare coldplay:hey josefin, ides li da gledas Franz Ferdinand na Exitu
da, dolazeJosefin:ONI DOLAZE???? AAAAAAA!!!!! Pa onda idem sigurno..mada bih volela da vidim kaiser chiefs..oni su mi skrooooozz ql..

Ma stvarno? Ko bi rekao..shalish se, ne?zare coldplay:da, dolaze
Ostali izvodjaci se jos ne znaju
znas koga bih ja voleo da vidim.............. COLDLPLAY![]()

ja sam Zarko i iz Sombora sam.Josefin:ma znam..mnogi ih pljuju..tipa: muzika za gejeve i to..oni su samo lepo vaspitani i ne grade karijeru na recima..zovem se Jovana..iz Smederevske Palanke sam..kako se ti zoves?

Zašto je to loše?zele da po svaku cenu budu originalni...

ti si moj covek!grrrutra:Iskreno, mislim da su oni jedni od retkih bendova koji, zapravo, sviraju radi muzike, a ne radi slave i para. A ako su oni komercijala, ne znam sta su ostali bendovi.
prvo ovo sto si rekao/rekla apsolutno nema smisla...jer ti ne znas puno o njima,znaci nupoznat/a si sa nihovom muzikom a znas da ih ne podnosisFency_Killer:Ne znam puno o njima,ali znam da ih ne podnosim...Klasican britanski bend,zele da po svaku cenu budu originalni...