Coldplay

Da nisam preslusao neke novije albume popularnijih britanskih bendova to bi verovatno bila predrasuda,a ovako to je samo moje misljenje sa obizirom da stvarno o nekim izvodjacima ne znam puno detalja...

coldplay nije ni blizu klasicnog britanskog benda imp
pokusaj da poslusas jer ipak mislim da to nije samo tvoje mislenje
i ne sudi po singlovima

nije objektivno da ja govrim jer imam celu diskografiju, poslusaj malo vise pa onda reci svoje pravo misljenje

Vidim da se ovde zahuktalo od mog poslednjeg javljanja..neko je citirao naslov teme i naglasio Ako SLUSATE Coldplay, javite se..to je jedan od razloga zbog koga sam pokrenula temu..drugo, oni koji osporavaju njihovu muziku obicno nemaju pojma sta se krije iza njihovih najpoznatijih i najprisutnijih singlova u medijima..pa mi nije jasno zasto se javljaju..ako vec postoji ta prejaka potreba za pljuvanjem, onda neka bar bude sa dobrom osnovom..ne razumem kako moze neko da kaze: slusam coldplay/franz ferdinand..bilo sta..a da svoje misljenje bazira samo na ponekoj pesmi koja cesto nije mozda najprivlacnija za svakoga..treba se prvo upoznati sa materijom da bi se upadalo u raspravu..
jos jedno..cesto mi padne na pamet kako to oni meni nikako da dosade..otprilike svaki kanal koji okrenem pusta `talk` (i obicno je na prvom mestu svih lista :) )..i tako sam ja razmisljala..i skontala da te njihova muzika ne tera da podivljas, pozelis da se ubijes..eventulano ispovracas..a u ovoj drzavi je sve prilicno trulo..pa mi i nije tako cudno ovo..pozdrav..

jaoj!!!! Zasto ja imam utisak da je ipak nesto tacno u trachu da ce se raspasti? Mislim, danas sam cula u Coca-Cola World Chart Show Chrisov interview..nije bas da konkretno kaze nesto po tom pitanju ali..jaoj!..to bi bilo UZASNO!

Evo, ja sam bas juce videla spot za The Hardest Part i nekako mi uopsete ne lici na njih. Na zalost nisam videla pocetak.Ok. spot ima dublji smisao, ali mi se mnooogo vise svidjaju prethodni spotovi.

imam ga ja sad na kompu....
meni je stvarno smesan
puno je drugaciji od ostalih, ali meni nimalo ne smeta
jel neko se neko od vas registrovao na cpserbia.net forumu?
mogli bi doci, posto se ne prica bas samo o coldplayu, to je uglavnom rock muzicki forum
necu toliko da se reklamiram, ali ako vam se svidja Coldplay....

Meni se bas svidja pesma The Hardest Part, juce ili prekjuce sam vildela spot i nisam bas sigurna sta sam gledala... :???: ...Mislim, nisam ga bas skontala.....Mozda kad ga ponovo pogledam....... :???:

grrrutra:
Evo, ja sam bas juce videla spot za The Hardest Part i nekako mi uopsete ne lici na njih. Na zalost nisam videla pocetak.Ok. spot ima dublji smisao, ali mi se mnooogo vise svidjaju prethodni spotovi.
Sacekajte, ja sam gledao kao neki nastup uzivo ispred mora i na njihovu muziku plese neki momak i baba od 84 godine! Je li to to??
Inace se nisam javljao na ovaj topik! Mislim da je Coldplay strasan! Sviraju sa toliko emocija..., imam samo reci neizmerne hvale za njih!

Pozdrav svima....

dobri su , dobri su coldplay......volim da ih slusam........te spotove ne gledam, samo slusam muziku :) .....
...nego, extra su senzibilni
tamo preko bare su extra popularni, nije ko ovde.......tako sam i pocela da ih slusam....
eto

Back