Coldplay

Liza Dennis:
Cuj pricala, razmenili smo brojeve telefona (ako nalete u BGD). Inace Gwineth je kao bombonica, ali ona sto se lepi za zube. Visoka je, mrsava, vide joj se vene, jako je bleda i pegava. Nije se odvajala od svog decka. A momci iz banda su loodilo. Ljubazni su, jedan me pozvao da prosetamo do toaleta zajedno. Ali me mrzelo, jer mi se bas tada nabacivao Robert De Niro! 8-)

ja moram tebe da nadjem!!

ko te je zvao do toaleta?
jonny?

kakav crni Robert De Niro?!

iz svih prica koje sam cuo o Coldplayu, svuda su bili veoma prijatni i nikad nepristojni

pa jel imas nekih slika? moraces malo da ostanes na ovom topicu!

broj telefona!?

ja sam sad izbezumljen!

zare coldplay:
ja moram tebe da nadjem!!!
Ovde sam na forumu i kad nisam. 8-)

zare coldplay:
ko te je zvao do toaleta?
jonny?
Neka to ostane tajna. 8-)

zare coldplay:
kakav crni Robert De Niro?!!
Robert De Niro je crn, Italijan, glumac. 8-)

zare coldplay:
iz svih prica koje sam cuo o Coldplayu, svuda su bili veoma prijatni i nikad nepristojni

pa jel imas nekih slika? moraces malo da ostanes na ovom topicu!

broj telefona!?!
Nisam ni rekla du su bili nepristojni. Momak koji me je pozvao bio je pravi dzentlmen. A da li bi ti dao broj Michaela Jacksona da ti je dao u poverenju? 8-)
zare coldplay:
ja sam sad izbezumljen!

I treba da budes. 8-)

Liza Dennis:
Ovde sam na forumu i kad nisam. 8-)
onda budi sigurna da cu te uvek nesto pitati

Neka to ostane tajna. 8-)

posalji mi pm

Robert De Niro je crn, Italijan, glumac. 8-)

bilo bi ti bolje sa nekim iz Coldplaya

Nisam ni rekla du su bili nepristojni. Momak koji me je pozvao bio je pravi dzentlmen. A da li bi ti dao broj Michaela Jacksona da ti je dao u poverenju? 8-)
ne bih, ali ovo je nesto drugo.

ciji broj imas?

I treba da budes. 8-)

i dalje sam...

jel imas nekih slika, etc..

ja zelim da ti verujem

ovaj...tema :arrow:

coldplay.jpg

lizo,ne moras da spamujes bas svaku lepu temu!
:evil:

Pa brate, znas kako..kada sam zacela temu, veruj mi da sam mislila da nas malo ima..ako procitas prethodne poruke, videces da je vecina koja ih slusa u tripu da su jedini u svojoj okolini koji ih vole..ceo naziv teme je meni licno sada pomalo smesan, imajuci u vidu njihovu popularnost i to..izvinjavam se svakom buducem chateru u ovoj temi. Pozdrav! :)

znam ali ja sam jedini u mom kraju koji slusam coldplay

u svetu jesu popularni
ali kod nas ne previse

naprimer samo je jedna devojka iz mog razreda cula za coldplay, a ovi ostali su saznali preko mene

Back