Coldplay

A sto? PA bash je ok stvar..mojoj nekadasnjoj cimerki, koja inace njih i ne vari toliko zbog mog opsesivnog slusanja, ta stvar je skrooz ql..stavise, kada sam kupila disk, ona joj je bila naj na prvo slusanje..

:)
ok ondak..to je nesto drugo..
nema nista posebno..uchim i chekam da svane, tj. da mi neko kaze: "Da, tvoja zivotna zelja se ispunila..doshli su u Srbiju..i sviraju..SIGURNO!"
A, ako je istina da iduce godine izbacuju nov materijal, nada raste kao kvasac, posto ondak postoji sansa da dodju na EXIT..pod uslovom da ih organizatori uvrste u svoj obzir..mislim da bi ljudi voleli da ih vide..a, koliko mi je poznato, njima je izgleda veci feeling da nastupaju u manjim prostorima..pa eto..20 000 ljudi je dovoljno ako im se promeni ukus..:) sta ima kod tebe? nema te nesto ovde..

bio sam na letovanju...

sutra idem u ns, pa iz ns-a u budimpestu na koncert radiohead-a u subotu (jedva cekam)
radiohead mi je inace 2. omiljena grupa

a u ponedeljak idem na je putovanje u evropu...

i tako

ako ne dodju u srbiju, ici cu bilo gde da ih gledam
bilo bi jako dobro da dodju na exit, ali sumnjam

e..a ja imam informaciju da oni dolaze u Bg..moja sestra je cula od neke cure ciji cale ugovara koncerte i to..cula je i za Robbie Williams-a..mada sam i ja cula za njega..imas li ti neku informaciju?

Josefin:
e..a ja imam informaciju da oni dolaze u Bg..moja sestra je cula od neke cure ciji cale ugovara koncerte i to..cula je i za Robbie Williams-a..mada sam i ja cula za njega..imas li ti neku informaciju?

ja nista nisam cuo
mozda su ugovorili koncert.... stvarno ne znam...

ali treba sacekati turneju
a pre toga i album

zare coldplay:
nije valjda da si procitala knjigu do kraja? :lol:
Aham..apsurd je ok..mada, apsurdno ce biti ako ih ne dovedu..
E da.. cula sam da ce iduce godine biti organizovan festival u BG-u na kome ce svirati mahom najpoznatiji muzicari..I truly hope they`ll come..

u poslednjih 6 meseci sam ga poslusao 3 puta

poslednji put kad sam slusao samo sam uzivao u Square One, White Shadows, Low i Twisted Logic

what if - bezveze pesma
fix you - dosadila long time ago
talk - takodje
x&y - sranje
speed of sound - malo bolje od x&y
a message - obicna pesma
the hardest part - nikad gora, totalno sranje
swallowed in the sea - tekst mi se ne svidja
till kingdom comes - nije zanimljiva

x&y se ne moze porediti sa Parachutes i A Rush Of Blood To The Head

verovatno preterujem, ali stvarno mislim da je x&y najlosiji album

pa da..mislim, skroz se slazem da je ovo..pa ne bih bas rekla najlosiji ali recimo najslabiji..eufemizam..(moram..mnogo ih gotivim)..ali od ovih pesama koje si naveo kao lose..pogledaj..ipak su to stvari koje su oni lansirali kao favorite..i slusale su se milion i milion puta..samim tim su i meni dosadile..;)..a o prethodnim albumima da ne pricamo..ima toliko nekomercijalnih pesama da me je strah da ih pominjem kako ih ne bi ljudi slusali i tupili o njima kao sto su gnjavili o ovim sa poslednjeg albuma..tako da..psssssssst..nemoj nikome da pricas..;oD..a joke..of course..

Evo mene posle jako dugog vremena..elem, da li se to meni cini li sam stvarno cula latino-jazz varijantu pesme `Clocks`? Ako je cuo jos neko, neka mi objasni o cemu se radi..veoma dobro zvuci..pozdrav! ;)

Album: Parachutes (2000)
Pesme:
1. Don't Panic
2. Shiver
3. Spies
4. Sparks
5. Yellow
6. Trouble
7. Parachutes
8. High Speed
9. We Never Change
10. Everything's Not Lost / Life Is For Living

Koristan savet: Wikipedia čini čuda! (a i Google pomaže)

Back