Kaa
Iskusan
- Poruka
- 5.946
Jel "ono" u spotu stvarno ima 8 banki???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Liza Dennis:Cuj pricala, razmenili smo brojeve telefona (ako nalete u BGD). Inace Gwineth je kao bombonica, ali ona sto se lepi za zube. Visoka je, mrsava, vide joj se vene, jako je bleda i pegava. Nije se odvajala od svog decka. A momci iz banda su loodilo. Ljubazni su, jedan me pozvao da prosetamo do toaleta zajedno. Ali me mrzelo, jer mi se bas tada nabacivao Robert De Niro! 8-)
taj spot je izmontiran, jer je snimak plesa iz 90. kad je baka imala 84.Kaa:Jel "ono" u spotu stvarno ima 8 banki???
Ovde sam na forumu i kad nisam. 8-)zare coldplay:ja moram tebe da nadjem!!!
Neka to ostane tajna. 8-)zare coldplay:ko te je zvao do toaleta?
jonny?
Robert De Niro je crn, Italijan, glumac. 8-)zare coldplay:kakav crni Robert De Niro?!!
Nisam ni rekla du su bili nepristojni. Momak koji me je pozvao bio je pravi dzentlmen. A da li bi ti dao broj Michaela Jacksona da ti je dao u poverenju? 8-)zare coldplay:iz svih prica koje sam cuo o Coldplayu, svuda su bili veoma prijatni i nikad nepristojni
pa jel imas nekih slika? moraces malo da ostanes na ovom topicu!
broj telefona!?!
zare coldplay:ja sam sad izbezumljen!
Liza Dennis:Ovde sam na forumu i kad nisam. 8-)
onda budi sigurna da cu te uvek nesto pitati
Neka to ostane tajna. 8-)
posalji mi pm
Robert De Niro je crn, Italijan, glumac. 8-)
bilo bi ti bolje sa nekim iz Coldplaya
Nisam ni rekla du su bili nepristojni. Momak koji me je pozvao bio je pravi dzentlmen. A da li bi ti dao broj Michaela Jacksona da ti je dao u poverenju? 8-)
ne bih, ali ovo je nesto drugo.
ciji broj imas?
I treba da budes. 8-)
zare coldplay:i dalje sam...
jel imas nekih slika, etc..
ja zelim da ti verujem
Liza Dennis:Verujes ili ne veruje? Nema treceg! 8-)
Liza Dennis:Nesto sto niko ne zna! 8-)

Liza Dennis:Ne, ja se bavim rekreativno, od jednog slucaja, o kome ne mogu da vam pricam, sa Andre Agassijem. 8-)
zare coldplay:znaci celavi te obradio? 8)
Josefin:Cao...ako ste jedna od retkih osoba koja je cula, zna ili jos bolje SLUSA Coldplay, slobodno nazvrljate nesto...pozzz
jel ti to u pozitivnom ili negativnom smislu?Loo:ko jos nije cuo za COLDPLAY?????????????????????? zar i taj postoji?? svasta![]()