Coldplay

zare coldplay:
ej, da li si cula pesmu Ode To Deodorant?
to je prva pesma koju je Coldplay ikad svirao
pomalo je zajebancija
E nisam ali znala sam da je prva posto sam citala biografije i to..ma meni je skroz bilo smesno kada sam procitala da je ime Coldplay zapravo njihovo drugo ili trece ime, ne? Prvo je Strafish..valjda..

da, da bilo je Starfish, a neki prijatelj je imao grupu Coldplay, a oni(chris, jonny..) bili odusevljeni knjigom "Child Reflections, Cold Play", pa su pitali za ime i tako dalje...

Ode To Deodorant

Here's an Ode, ah, to deodorant
It's my thing, ah it's my favourite hygiene
It keeps me through the day

Another ode, ah to deodorant
It's my thing, ah it's my favourite hygiene
It's the confidence I need

It's medicine for the soul
It's medicine for the mind
It picks me up and makes me whole
It makes me feel alright

Here's an Ode, an ode to aerosol
It's my thing
Ah, it's my favourite hygiene, it's the confidence I need

It's medicine for the soul
It's medicine for the mind
It picks me up and makes me whole
It makes me feel alright

It's okay Oh, would I ever let you down? No way
Oh, would I ever let you down, okay?
Oh, would I ever let you down, no way
Oh, would I ever let you down...

I'll never let ya, I'll never let ya, I'll never let you down, no way

Would I ever let you let you down, no way

Ju boze..telepatija..a ja sam bas htela da te pitam koja ti je omiljena sa svakog albuma..mislim na ova tri big ones..meni je A Message, a sa prethodnih su Sparks (Parachutes) i Warning Sign (A Rush Of Blood To The Head)..aj sad ti..tj. svi.. koji su vashi favoriti?

pa, ako se ja racunam... :)
imam jedno pitanje, molbu, zapravo: da li mozete da mi izlistate po redu nazive pesama sa albuma X&Y. cd je nabavljen na sumnjive nacine :wink: , pa nemam imena pesama...

ludo dete:
pa, ako se ja racunam... :)
imam jedno pitanje, molbu, zapravo: da li mozete da mi izlistate po redu nazive pesama sa albuma X&Y. cd je nabavljen na sumnjive nacine :wink: , pa nemam imena pesama...
pa naravno da se racunas :-)
1. Square One
2. What If
3. White Shadows
4. Fix You
5. Talk
6. X&Y
7. Speed Of Sound
8. A Message
9. Low
10. The Hardest Part
11. Swallowed In The Sea
12. Twisted Logic
13. Till Kingdom Come

Obozavam COLDPLAY. U, U, U, UUUUUUUUUUUUUUUUUU, ZAKON> STOJA> NAJBOLJI SU!
Cute
Old
Lepotani
Disco

Plavusani
LGwineth Paltrow
Apple
Yugoslavia

COLD PLAY RULES, UUUUU, UUUUU, UUUUUUUUUUU COLD PLAY.

Gledala sam ih pre dve godine u Budimpesti i zaista su bili odlicni. Nemam reci!8)

zare coldplay:
jesam sreco, znam za skoro svaki nastup ali nisam znao da su bili u Budimpesti
pa odakle ti ulaznica?
:mad:
8)

Pa, "ulaznica" je Mamina drugraica, koja je investirala u neki film od Gwineth Paltrow. Ona je napravila u svojoj vili zabavu i dovela Coldplay da sviraju. Oni su to uradili za dz, jer je ona prijateljica Gwineth. Eto, sreco! To sto ti nesto ne znas ne znaci da ne postoji 8-)

Liza Dennis:

Pa, "ulaznica" je Mamina drugraica, koja je investirala u neki film od Gwineth Paltrow. Ona je napravila u svojoj vili zabavu i dovela Coldplay da sviraju. Oni su to uradili za dz, jer je ona prijateljica Gwineth. Eto, sreco! To sto ti nesto ne znas ne znaci da ne postoji 8-)
nemam nista da kazem, sokiran sam!
svaka cast!
imas mnogo srece

ah, nemoj da mislis da ja mislim da sve znam :-)
ono je bio onakav odgovor zato sto sam pomislio da je tvoj prvi post bio spam :oops:

sta su sve svirali?
molim te sve mi ispricaj

zare coldplay:
nemam nista da kazem, sokiran sam!
svaka cast!
imas mnogo srece

ah, nemoj da mislis da ja mislim da sve znam :-)
ono je bio onakav odgovor zato sto sam pomislio da je tvoj prvi post bio spam :oops:

sta su sve svirali?
molim te sve mi ispricaj

Bilo je divno. Mamina drugarica ima vilu blizu Budimpeste. Enterijer je sreden u stilu 70.-tih. U njoj postoji ogromna sala za oko 500 gostiju. Na podu je hrastov parket iz Italije. Inace, ona je odabrala Budimpestu za zivot, jer kaze da je jedina prestonica, koja je zapad na istoku. Htela je da kupi vilu u Beogradu, ali kada je videla koliko je Srbija primitivna, odlucno je rekla: Nem! Ozvucenje je u kuci bilo neverovatno. Ovi clanovi banda su dosli njenim privatnim avionom, samo za tu priliku i bili su jako ljubazni. Novinarima je pristup bio strogo zabranjen. Gwineth je dosla drugim avionom, sto je izazvalo svakojake spekulacije medu gostima. Poceli su da sviraju tacno u 19. 55. Nastup su poceli sa God Put A Smile Upon Your Face, A Rush Of Blood To The Head, Yellow, One I Love Everything's Not Lost, Politik i mislim da su svirali Clocks. Bilo je zaista divno. Odsvirali su svoje malo su caskali sa nama, ali su oko 11.00 otisli, zato sto su morali da idu nazad za London.8)

Liza Dennis:

Bilo je divno. Mamina drugarica ima vilu blizu Budimpeste. Enterijer je sreden u stilu 70.-tih. U njoj postoji ogromna sala za oko 500 gostiju. Na podu je hrastov parket iz Italije. Inace, ona je odabrala Budimpestu za zivot, jer kaze da je jedina prestonica, koja je zapad na istoku. Htela je da kupi vilu u Beogradu, ali kada je videla koliko je Srbija primitivna, odlucno je rekla: Nem! Ozvucenje je u kuci bilo neverovatno. Ovi clanovi banda su dosli njenim privatnim avionom, samo za tu priliku i bili su jako ljubazni. Novinarima je pristup bio strogo zabranjen. Gwineth je dosla drugim avionom, sto je izazvalo svakojake spekulacije medu gostima. Poceli su da sviraju tacno u 19. 55. Nastup su poceli sa God Put A Smile Upon Your Face, A Rush Of Blood To The Head, Yellow, One I Love Everything's Not Lost, Politik i mislim da su svirali Clocks. Bilo je zaista divno. Odsvirali su svoje malo su caskali sa nama, ali su oko 11.00 otisli, zato sto su morali da idu nazad za London.8)
aaaaaaaaaaahhhhhhh....
pa to mi je zivotna zelja...
pa jesi li pricala sa njima?
moras mi jos sve ispricati!

da imam vizu, isao bih u london, sviraju u Junu na festivalu

zare coldplay:
aaaaaaaaaaahhhhhhh....
pa to mi je zivotna zelja...
pa jesi li pricala sa njima?

Cuj pricala, razmenili smo brojeve telefona (ako nalete u BGD). Inace Gwineth je kao bombonica, ali ona sto se lepi za zube. Visoka je, mrsava, vide joj se vene, jako je bleda i pegava. Nije se odvajala od svog decka. A momci iz banda su loodilo. Ljubazni su, jedan me pozvao da prosetamo do toaleta zajedno. Ali me mrzelo, jer mi se bas tada nabacivao Robert De Niro! 8-)

Back