gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...mazem je na hleb sta se cudite ...nekad sam milku od 300g jela na putu od prodavnice do kuce sad mi tegla od 750g nutele traje skoro celu nedelju...ova ce trajati duze, dobila sam bajadere juce 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није месо генетски поремећено, бар не директно, али су животиње храњене ГМО сојом и кукурузом, и третиране су хормонима (буду меснатије)и антибиотицима(медицински није познат разлог, али брже расту).
neki lobiji, ja bih rekao novi svetski poredak, ideja koja finansira sve drustvene strukture koji pritom rade ono sto se od njih trazi. Vise od polovine tih ljudi nije ni svesno sta radi......neki lobiji u svetu kao da su se specijalizovali u ubijanju prirode ali sta god radili priroda ima mehanizme odbrane (npr. od ozonskih rupa se brani globalnim zagrevanjem)...priroda je sebi na 1. mestu i znace da se odbrani, ono sto covek radi moze da povredi samo njega
Pa ima negde na ovoj ili na nekoj drugoj od tema ovog tipa, link videa koji sam postavila o tome , samo što se tamo radi o suncokretu koji je prskan.
Pesticid za kukuruz otrovao pčele u Sloveniji
Posle velikog pomora pčela koji je u proteklih sedam dana zabeležen u Prekumurju, Pčelarski savez Slovenije zatražio je od nadležnih da zabrani prodaju semena kukuruza i drugih poljoprivrednih kultura koje se pred setvu tretira fitofarmaceutskim sredstvima.
Pre sedam dana su uz granicu s Mađarskom zabeleženi prvi pomori pčela u severoistočnom delu Slovenije. Prema tvrdnjama tamošnjih pčelara bez pčela je ostalo oko 2.000 košnica, što je otprilike desetina njihovog ukupnog broja, a "epidemija" se nastavlja, prenosi Hina.
to nije usamljen slučaj, ima primera pomora pčela tamo gde su usevi zasejani sa GMO.
Ali nisu računali da će neki skejter da raskrinka njihove planove
...nauka zla - monsanto nije odgovarao ni zato sto je zbog njegovih pesticida u vijetnamu 500 hiljada ljudi rodjeno bez ruku i nogu pa cak i unutrasnjih organa...i bas ce da priznaju - njih nije briga ni za ljude a ne za pcele
http://www.motherearthnews.com/natural-home-living/is-monsanto-the-worlds-most-evil-corporation.aspx