leon70
Obećava
- Poruka
- 54
Odlicna tema , ljudi treba o ovome da znaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Трују, наравно. Владарима из сјенке ни један народ нио мио, тако ни обичан народ у Америци!Америком не владају Американци, кад то схватиш, схватићеш цјелу геополитику и заверу...
Kako, niko neće biti pošteđen? Pa šta će ti vladari kad sve potruju i ostanu sami? Ko će im šiti patike?
Sve je to kroz mnoge studije obrađeno, tačno se sve procentualno zna koliko će ljudi preživeti lagani pomor čovečanstva![]()
'де добар са тим црнцем кловном, то је одрадио класично Чарлтон Хестон
иначе ја се у нашој ситуацију не бих много бринуо око адитива и сл - наш животни (пре свега мушки) век је далеко, далеко краћи од оног на Западу, имамо далеко више канцера и код младих и код старих, више умиремо од кардиоваскуларних обољења, итд. За нас су стандарди око хране у некој, рецимо, Белгији нешто што тек треба да достигнемо а не нешто чега треба да се бојимо. Кој' се мој бојимо кад нам је горе него њима?
Ja čim vidim da neki proizvod ima emulgator, izbegavam. Pa i slaninu su počeli da prskaju emulgatorima... Inače, ne kupujte ništa što je pakovano u vakum, natopljeno je konzervansima kao oni leševi na medicinskom fakultetu za anatomiju![]()
Jel znaš kako se zove svaki emulgator? Znači stave ti njegovo "ime" a ne oznaku... Pa ti gledaj.Među sastojcima se između ostalog nalazi i trinatrijum fosfat, što bi mu u E opciji predstavljalo E 339.Sedim danas u gradu i prilaze mi devojka i momak koji besplatno dele male kesice sa "Neskvik" hrskavim lopticama.
Besplatno?To me odma' začudilo pa reko' aj' da vidim da im nije istek'o rok trajanja?
Nije - još
Rok trajanja je do osmog Maja
![]()
Onda me začudilo to što se na ambalaži među sastojcima ne nalazi ni jedan E. Odlučila sam da ne otvorim dok ne stignem kući da prvo malo proguglam i vidim čega tu zapravo ima. I sad se setih da imam to u torbi.
Neko je davno na ovoj temi naveo da u prodavnicu ide sa spiskom emulgatora. Ja u novčaniku nosim ovakav primerak.
![]()
Ali su oni sad prešli na opciju punog naziva a ne samo oznaku emulgatora. Pa će mi trebati mnoooogo veći papir...
иначе ја се у нашој ситуацију не бих много бринуо око адитива и сл - наш животни (пре свега мушки) век је далеко, далеко краћи од оног на Западу, имамо далеко више канцера и код младих и код старих, више умиремо од кардиоваскуларних обољења, итд. За нас су стандарди око хране у некој, рецимо, Белгији нешто што тек треба да достигнемо а не нешто чега треба да се бојимо. Кој' се мој бојимо кад нам је горе него њима?
Па с обзиром да су наши услови лошији, онда је логично да ми стремимо њиховим условима а не да ****мо кваке како нас убијају адитиви у виршлама.
Ко неће, не мора, нека живи негде на Вршкој Чуки, бере бобице и хвата зечеве, али огромна већина оних који живе у индустријском друштву немају баш никаквог избора већ да једу индустријски произведено и/или паковано месо, брашно, уље, со, млеко, млечне производе, затим воће, поврће и житарице узгајане хемијским ђубривом и купане инсектицидима и фунгицидима, рибу која се најела антибиотика, слаткише пуне конзерванса, итд
Шта се то друго нуди?
Па с обзиром да су наши услови лошији, онда је логично да ми стремимо њиховим условима а не да ****мо кваке како нас убијају адитиви у виршлама.
Ко неће, не мора, нека живи негде на Вршкој Чуки, бере бобице и хвата зечеве, али огромна већина оних који живе у индустријском друштву немају баш никаквог избора већ да једу индустријски произведено и/или паковано месо, брашно, уље, со, млеко, млечне производе, затим воће, поврће и житарице узгајане хемијским ђубривом и купане инсектицидима и фунгицидима, рибу која се најела антибиотика, слаткише пуне конзерванса, итд
Шта се то друго нуди?
...sta pises pobedonoscev, ti bi se i sa sidom usrecio samo ako je sa zapada ili sa fukusimom, sta ce nam biti od malo radijacijenisam rekla da smo u boljoj poziciji od njih nego u mnogo goroj
...ko zna sta sad stavljaju u nutelu, pojedoh pola tegle...tesi me samo to da najdugovecniji ljudi nisu nuzno i najzdraviji
![]()
...ko zna sta sad stavljaju u nutelu, pojedoh pola tegle...tesi me samo to da najdugovecniji ljudi nisu nuzno i najzdraviji
![]()
![]()