Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juče u Maxiju kupim Yuhor one krmenadle i uzmem da pržim. Kako ispržim a tako se pojave neke sline okolo, i to bogami podosta a od krmenadli ne ostane ništa??? Kao neka voda???

:eek::zcepanje:

Mesu bukvalno moze da se udvostruci masa, a da ono izgleda kao da niko nista nije intervenisao.
Iz krvi u klanicama se izdvaja kolagen ..pa naprave nesto poput pihtije... pa se to pod pritiskom ubacuje u meso...e pa kad takvo meso termicki obradis, voda iz te ubacene pihtije ispari, od kolagena ostane slina .:lol:.i tako

Pogledajte središnji deo slike odnosno plavi panel gde je zastava EU.
To je vešto stilizovano svevideće iluminatsko oko!

oko.jpg

Gledam jogurt u maxiju juče skoro 100 dinara! Litar jogurta? Dižu cene hrane duplo kako bi uveli GMO hranu po ceni normalne zdrave hrane! Ne mogu da verujem kaka govna ove fekalije demokratske! Truju svoj narod, svoju decu! Iza svega kladim se da stoji Miskovic!

Niti smo mi njihov narod, niti je njih briga za nasu decu !!!

Ovo stoji, potpuno smo nebitni ovoj demokratskoj vlasti koja gazi preko mrtvih do svojih ciljeva tj profita.

Prosećan demokrata danas vozi nov dzip, zivi sa zenom u novom stanu na 2 nivoa od 150 m2 i ima maksimalno jedno dete.
Prosečan građanin vozi auto star 20 godina, nema stalno zaposlenje, živi kao podstanar ili ceo život zida kućicu i ima 2-4 dece...

Narode, šta čekaš?

Sedim danas u gradu i prilaze mi devojka i momak koji besplatno dele male kesice sa "Neskvik" hrskavim lopticama.
Besplatno?:think: To me odma' začudilo pa reko' aj' da vidim da im nije istek'o rok trajanja?:think:Nije - još :) Rok trajanja je do osmog Maja :roll:
Onda me začudilo to što se na ambalaži među sastojcima ne nalazi ni jedan E. Odlučila sam da ne otvorim dok ne stignem kući da prvo malo proguglam i vidim čega tu zapravo ima. I sad se setih da imam to u torbi.
Među sastojcima se između ostalog nalazi i trinatrijum fosfat, što bi mu u E opciji predstavljalo E 339.
-Mogućnost problema sa varenjem: E - 338, 339, 340, 341, 450, 461, 463, 465, 466
Neko je davno na ovoj temi naveo da u prodavnicu ide sa spiskom emulgatora. Ja u novčaniku nosim ovakav primerak.
emulg.jpg

Ali su oni sad prešli na opciju punog naziva a ne samo oznaku emulgatora. Pa će mi trebati mnoooogo veći papir...

:eek::zcepanje:

Mesu bukvalno moze da se udvostruci masa, a da ono izgleda kao da niko nista nije intervenisao.
Iz krvi u klanicama se izdvaja kolagen ..pa naprave nesto poput pihtije... pa se to pod pritiskom ubacuje u meso...e pa kad takvo meso termicki obradis, voda iz te ubacene pihtije ispari, od kolagena ostane slina .:lol:.i tako
Постоји ту још једна ,,квака"!
Свиње се хране храном са толиком концентрацијом соли да се у месу јавља вода и за 20% више од уобичајене концентрације.
Кад се таква шнисла ,,баци" на тигањ вода испари а шницла се збора и смањи!!!
:rotf::zcepanje::hahaha:

Постоји ту још једна ,,квака"!
Свиње се хране храном са толиком концентрацијом соли да се у месу јавља вода и за 20% више од уобичајене концентрације.
Кад се таква шнисла ,,баци" на тигањ вода испари а шницла се збора и смањи!!!
:rotf::zcepanje::hahaha:

a kako se tjevapi "naduvaju" kad ih przis? udvostruce se e.bte..valjda od sode bikarbone..?:think:

Ширите истину свим пријатељима, ово је веома опасна ствар. Владари из сенке су психопате и болесни људи којима је мјесто или у психијатријама, или у затвору или испод земље!

Они желе да униште људе, да их отрују, да од нашег народа направе богаље и стерилне људе како би спречили наше размножавање.

Циљ је уништење бјелих европских народа од стране сотона!

Србија Србима!Бојкот Кодекса!

Ovo su samo neke od posledica koje ćete imati ako se hranite u radnjama.

- rak debelog creva
- gnojni osip
- prolivi
- impotencija
- moždani udari i izlivi krvi u mozak
- čirevi

Truju nas leševima, kojima su ubrizgani hormoni

Sve je to plan Rotšildov.

Inače Emulzifikator 357 je jedan od najvećih trovača, i ja ga religiozno izbegavam.

Чак и свака ЧОКОЛАДА има емулгаторе...:sad2::sad2::sad2:

Јагуаре, нико теби не брани, једи ту храну!Али нећемо дозволити да нас звери трују на подмукли начин. Теби ако се једе та храна, изволи исели се у Америку и једи нон стоп ту храну, не смета ми. Само немој се онда враћати у Србију и да шириш овдје болести на будуће генерације. Наша нација мора да буде здрава и јака а не болесна и слаба!А циљ НСП је да нам нација буде што слабија како би нас лакше покорили својим слугама!

Јагуаре, нико теби не брани, једи ту храну!Али нећемо дозволити да нас звери трују на подмукли начин. Теби ако се једе та храна, изволи исели се у Америку и једи нон стоп ту храну, не смета ми. Само немој се онда враћати у Србију и да шириш овдје болести на будуће генерације. Наша нација мора да буде здрава и јака а не болесна и слаба!А циљ НСП је да нам нација буде што слабија како би нас лакше покорили својим слугама!

Šta, znači i Ameriku truju sa kodeksom? Pa gde je bezbedno?

Zaboravljas da nabrojis i Maxi sa svojim "premija" balega proizvodima :super:

Да, ТАЈ МАНИЈАК МИШКОВИЋ ЛАГАНО ПОТПУНО ПРЕУЗИМА ПРЕХРАМБЕНУ ПРОИЗВОДЊУ ... ја стварно не знам где ће се то зауставити??? Осим што мислим ДА ЋЕ ДА УНИШТИ СВЕ ДРУГЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ А ЗАТИМ СВЕ ДА ПРОДА НЕКИМ СТРАНЦИМА... и ту је крај свих крајева...
Неко мора спречити више тог манијака......

Šta, znači i Ameriku truju sa kodeksom? Pa gde je bezbedno?
Трују, наравно. Владарима из сјенке ни један народ нио мио, тако ни обичан народ у Америци!Америком не владају Американци, кад то схватиш, схватићеш цјелу геополитику и заверу...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back