Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Недавно сам у јутарњем програму слушао излагање госта,ако сам добро упамтио из Републичког завода за контролу намирница (или друге установе сличне делатности) на тему генетски мофификоване хране у Србији.То је била трагикомедија.Након десетоминутног излагања ни самој водитељки није било јасно да ли је генетски модификована храна заступљена на српском тржишту упркос забрани њене производње и увоза.Свакоме ко је слушао излагање госта емисије чије име нисам запамтио јасно је да је генетскимодификована храна у сасвим солидним количинама заступљена на тржишту.Чим он није способан да на најпростије питање одговори са да или не,него покушава да користећи се стрикно стручним терминима ескивира директан одговор,све је јасно као дан.Боље је да не знамо шта једемо.

Treba javno obesiti na ulici i ostaviti da visi dok ne istrune, svakog ko pomisli da GMO proturi u Srbiji, a kamoli na velika vrata. Ako vam do sad nije jasno, prevescu vam - zele da vas pobiju, zele da vas nema. Ok? Informisite se, o vama i vasoj deci se radi.

Sto je najgore, ishod koji sam spomenuo je i bolja varijanta u odnosu na ono sto ce da usledi ako se u Srbiji dozvoli genetski modifikovana hrana, jer GM hrana = GM ljudi. Zele da vam promene DNK strukturu, i bolje je biti mrtav, nego "ziv" na takav nacin na koji ce zivi biti ljudi sa ostecenom i degradiranom genetskom strukturom, vi ne shvatate o cemu se ovde radi...to se vec desava, zbog toga i tako blaga reakcija naroda do sad, jer su vec izmanipulisani i oslabljeni i telesno i mentalno, sto kroz hranu, sto kroz pritisak zbog teske ekonomske situacije, sto kroz zamajavanje medija, sto kroz zaprasivanje otrovnim supstancama iz vazduha, koje mozete da vidite skoro svaki dan ako pogledate u nebo.

Minut je do 12, zaboravite na stranke, Evropsku Uniju, sitne razmirice i ostale gluposti koje vam serviraju u medijima i sa kojima vas zamlacuju, dok vam u isto vreme iza ledja rade o glavi, a da niste ni svesni.

Na ulice.

Poslednja izmena:

Inspektori nisu utvrdili ko je kriv za najveći pomor pčela u Apatinu
Blic - Pre 56 minuta

APATIN - Fitosanitarni inspektor Jovan Milankov, koji je obišao pčelinjake na području apatinske opštine, gde je stradalo 1.050 košnica, a šteta se procenjuje na 100.000 evra, u zapisniku je utvrdio da je kod 21 vlasnika pčela došlo masovnog uginuća pčela, a najviše su stradale košnice smeštene u šumi banje "Junaković".

Najveći pomor pčela zabeležen je 12. maja kada je bagrem bio u punom cvatu. Fitosanitarna inspekcija je isključila mogućnost da je do pomora došlo zbog tretiranja ratarskih kultura pesticidima jer u pravcu kretanja pčela nema masovnog cvetanja ratarskih, povrtarskih i voćnih vrsta, one su, naime, precvetale pre nekoliko nedelja, a uljana repica je tek sada krenula u cvetanje.

Nikola Marčeta, šef opštinske inspekcije, isključuje i mogućnost da je do pomora došlo zbog uništavanja krpelja koje se radi svake godine, a pčelari su uvek obaveštavani kada je neophodno da udalje svoje košnice.

Blic - Pre 56 minuta

APATIN - Fitosanitarni inspektor Jovan Milankov, koji je obišao pčelinjake na području apatinske opštine, gde je stradalo 1.050 košnica, a šteta se procenjuje na 100.000 evra, u zapisniku je utvrdio da je kod 21 vlasnika pčela došlo masovnog uginuća pčela, a najviše su stradale košnice smeštene u šumi banje "Junaković".

Najveći pomor pčela zabeležen je 12. maja kada je bagrem bio u punom cvatu. Fitosanitarna inspekcija je isključila mogućnost da je do pomora došlo zbog tretiranja ratarskih kultura pesticidima jer u pravcu kretanja pčela nema masovnog cvetanja ratarskih, povrtarskih i voćnih vrsta, one su, naime, precvetale pre nekoliko nedelja, a uljana repica je tek sada krenula u cvetanje.

Nikola Marčeta, šef opštinske inspekcije, isključuje i mogućnost da je do pomora došlo zbog uništavanja krpelja koje se radi svake godine, a pčelari su uvek obaveštavani kada je neophodno da udalje svoje košnice.

Cini mi se da chemtrailovi uzimaju maha, malo pomalo...

Upravo se vratih iz Maxija na cvetnom trgu i ostao sam preneražen. Išao sam da kupim hleb i jos ponesto a na moje zaprepaštenje predamnom je šef smene sa dva raida protiv insekata, svaki u jednoj ruci prskao svo povrće i voće! Kako je pored odmah HLEB a tako je i on dobio dozu raida protiv insekata! Na zahtev, dobio sam drugi hleb iz zadnje prostorije gde im stoji. Tražio sam odmah šefa noćne smene i posle nekog snebivanja... Pojavljuje se ONA! Ja sam bio zaprepašten. Koju inspekciju grada Beograda da kontaktiram u vezi ovog svesnog trovanja građana? Bez problema ce analizom naci raid na površini svakog proizvoda. Da ironija bude veća, samo par koraka dalje cede prirodne sokove iz pomorandzi, sa dodatkom raida :lol:
Pobesneo sam.

Poslednja izmena:

Blic - Pre 56 minuta

Mi nismo u Apatinu, nego u Smedrevu. Jesenas smo zazimili 46 košnica. Redovno obilažene, hranjene tokom zime, sve kao i godinama ( decenijama ) unazad. Od proleća, kao i oduvek, krenuo rad oko pčela, ozbiljan kao i uvek. Ovog trenutka života ima u 6 košnica, od čega su 2 u vrlo jadnom stanju. Istina, od ove 4 dobre, dobiće se još dve, pa ćemo uskoro imati 8 košnica, od toga 2 mlade kolonije i 2 stare, ali u jadnom stanju. Podsećam, zazimili smo 46 košnica, u odličnom stanju.
Decenijama se isto radi, decenijama ima gubitaka tokom zime, i to je normalno, ali ovo... Ovo do sada nismo doživeli!

Mi nismo u Apatinu, nego u Smedrevu. Jesenas smo zazimili 46 košnica. Redovno obilažene, hranjene tokom zime, sve kao i godinama ( decenijama ) unazad. Od proleća, kao i oduvek, krenuo rad oko pčela, ozbiljan kao i uvek. Ovog trenutka života ima u 6 košnica, od čega su 2 u vrlo jadnom stanju. Istina, od ove 4 dobre, dobiće se još dve, pa ćemo uskoro imati 8 košnica, od toga 2 mlade kolonije i 2 stare, ali u jadnom stanju. Podsećam, zazimili smo 46 košnica, u odličnom stanju.
Decenijama se isto radi, decenijama ima gubitaka tokom zime, i to je normalno, ali ovo... Ovo do sada nismo doživeli!
Ja mislim da je to od zaprasivanja iz vazduha koje svakodnevno vrse avioni partnerstva za mir. Truju zemlju, biljke, samim tim i insekte.
Pogledaj dokumentarac...

Отрови из генетски модификоване хране преносе се са мајке на деte

субота, 21 мај 2011 15:16

Најновије истраживање које су спровели канадски научници показало је да се отрови, које садржи генетски модификована храна, задржавају у крвотоку и преносе са мајке на дете. Реч је о токсинима који се вештачким путем убризгавају у генетски модификоване усеве, а који би требало да убијају искључиво штетне инсекте.

Међутим, студија канадских стручњака показала је да се у чак 93 одсто случајева, уколико је трудница конзумирала генетски модификовану храну, ови отрови не само задржавају у њеном организму, већ се преносе и на бебу. Истраживање је такође показало да се у 69 одсто случајева, код жена које нису трудне, токсини задржавају у крвотоку.

Овакви подаци запрепастили су канадске научнике, будући да постоје озбиљне претпоставке да ови токсини могу да изазову различите аномалије, алергије, па чак и канцер.

„Ова студија нас је изненадила јер је показала да токсини, који служе да униште инсекте, преживе у људском организму процес варења хране и доспевају директно у крвоток“, саопштили су канадски научници, а преноси „Дејли мејл“.

Према њиховим речима, они који се залажу за узгајање генетски модификоване хране уверавали су да је тако нешто немогуће, али их је најновија научна студија сада демантовала.

chemtrails2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back