Citroen-drumska krstarica

• Začetnik teme Začetnik teme Spacek
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam probao, ali mislim da bi me nerviralo to na vetrobranu.

То може да се искључи ;) Иначе на сајму када сам се занимао око тога баш на Ц6 она хостеса чини ми се научила само како се то зове (ја сам опет заборавио :D ) и иде за људима и понавља, а ни сама не зна шта то значи (иначе било је сасвим логично). :)

Citroen drumske krstarice po meni su

EST_70706_37.JPG

CX_4.GIF

i eventualno
xm.jpg

Ostalo su blede kopije i umanjene verzije...

@Superbird u pravu si, zato ja nisam ni menjao ovaj radio... bas sam se super navikao na njega a i na one komande na volanu

Uzeo sam onaj FM transmiter, misleci da ce on resiti moje probleme, medjutim nije, zvuk je los, mozda cak losiji od gramofonske ploce....

motor je 1.4HDI nebi smeo da trosi vise od 5l al dobro prezivecu nekako, mozda treba da se zameni ili ocisti nesto pa ce da bude bolje.. za pocetak sam promenio pumpu, ne sipam vise na OMVu, nego na EKO i za sad trosi 6.5l...

i to sam i ja uradio i odmah smanjio potrosnju

koliko se omv hvalio na sva zvona zbog njihovih dodataka gorivu mislio sam da mozes slobodno dizel da trpas u raketu a izgleda da dodaju samo vodu

То може да се искључи ;) Иначе на сајму када сам се занимао око тога баш на Ц6 она хостеса чини ми се научила само како се то зове (ја сам опет заборавио :D ) и иде за људима и понавља, а ни сама не зна шта то значи (иначе било је сасвим логично). :)

HUD - Heads Up Display

Imam dobru ponudu za citroen XM 2.1 td, pa ako neko nesto zna o tom autu, voleo bih da mi kaze, kakav je motor, skup li je auto za odrzavanje i sl.
Ovo za odrzavanje me brine jer svi kazu da su francuzi skupi, a citroen pogotovo, i gde bi bile cene odrzavanja u odnosu na BMW E34?
Ma, znate sta me zanima!
Unapred zahvalan....

Ponudjen mi je ovaj auto '98 godiste presao je oko 220000km ali ima servisnu knjizicu i imao je servis dvaput godisnje u ovlascenom Citroenovom servisu malo sam ga probao i ide ko zmija trosi oko 9L. Moje pitanje je koliko moze da vredi ovakvo auto i da li ce puno izgubiti na snazi ako ugradim plin?
Unapred zahvalan!!!
Ja imam takav 1993 godiste i vrlo sam zadovoljan snjim,moj ima jaci motor 2.016v 155ks RFY tip motora,a verovatno taj sto ti ga nude je 132ks,moj trosi 14-15L po gradu,ali znam da je taj model sa 132ks malo stedliviji od starijih,evo moj

Imao sam ovaj automobil,vozio ga devet god. i svugdje bio i stigao sa njim.
Prodao sam ga pre nekih 3-4god i prije neki dan ga vidio,i dalje se vozi samo ima tablice drugog grada.
Eto prilike da svi koji ih i dalje voze,koji su ih vozili ili da ohrabrimo one koji ce mozda tek da uzivaju u carima osmice napisu po koju rijec ili dogodovstinu ili da vidimo po koju sliku.
Ukoliko mogu da pomognem sa nekom informacijom,tu sam.

Poslednja izmena:
Ami-ja u dobrom stanju je tesko naci,moj je bio prilicno dobar,trebalo mu je farbanje,ali je limarski bio dobar,mehanika solidna.
Uglavnom ako zelis zaista da kupis takav auto,budi spreman na puno rada,majstori uglavnom nece da ih rade zbog njihove specificnosti,a kad pristanu onda to ili kosta ili je fuseraj.
Jednom kad se namjesti kako treba onda si miran.

Ja sam neki kao autolimar pa sam auto o kom pricamo radio sam,tako da mi se isplatilo.
Ako se to misli uraditi kako treba,onda to stvarno i kosta.Moj Ami je bio karavan i meni se isplatilo,sta sam sve prevukao sa njim,a i putovalo se od Crne Gore do Austrije,ma na sve strane.

Back