- Poruka
- 12.877
Nisam probao, ali mislim da bi me nerviralo to na vetrobranu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bolje poznajes prave automobile, znao bi da je DeVille to imao jos 2000![]()
![]()
Nisam probao, ali mislim da bi me nerviralo to na vetrobranu.
I do sada je već crklo i ne radi.
Inače, mislim da je BMW ili neki drugi to koristio već takođe. Nisam ni mislio da je ovaj prvi.
@Superbird u pravu si, zato ja nisam ni menjao ovaj radio... bas sam se super navikao na njega a i na one komande na volanu
Uzeo sam onaj FM transmiter, misleci da ce on resiti moje probleme, medjutim nije, zvuk je los, mozda cak losiji od gramofonske ploce....
motor je 1.4HDI nebi smeo da trosi vise od 5l al dobro prezivecu nekako, mozda treba da se zameni ili ocisti nesto pa ce da bude bolje.. za pocetak sam promenio pumpu, ne sipam vise na OMVu, nego na EKO i za sad trosi 6.5l...
То може да се искључиИначе на сајму када сам се занимао око тога баш на Ц6 она хостеса чини ми се научила само како се то зове (ја сам опет заборавио
) и иде за људима и понавља, а ни сама не зна шта то значи (иначе било је сасвим логично).
![]()
Ja imam takav 1993 godiste i vrlo sam zadovoljan snjim,moj ima jaci motor 2.016v 155ks RFY tip motora,a verovatno taj sto ti ga nude je 132ks,moj trosi 14-15L po gradu,ali znam da je taj model sa 132ks malo stedliviji od starijih,evo mojPonudjen mi je ovaj auto '98 godiste presao je oko 220000km ali ima servisnu knjizicu i imao je servis dvaput godisnje u ovlascenom Citroenovom servisu malo sam ga probao i ide ko zmija trosi oko 9L. Moje pitanje je koliko moze da vredi ovakvo auto i da li ce puno izgubiti na snazi ako ugradim plin?
Unapred zahvalan!!!
Evo juce sam probao foru da u C5 sipam alkohol u hidroaktivu,posto ga nesto zeza jer cim se auto ugasi padne do crne zemlje,videcu da li fora sa foruma deluje.