Citroen-drumska krstarica

• Začetnik teme Začetnik teme Spacek
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo par slika sa citroenovog standa sa Sajma automobila 2007. Po meni, imali su najlepse hostese.

sl1_v.jpg

Cela galerija na sajtu http://www.tt-group.net

jedno pitanje...lampica za akumulator se pali i svetlo se pojacava kod dodavanja gasa...elektricar je rasturio ceo alternator i nije nista nasao...punjenje akumulatora je na 90% (13,2-13,6)...pretpostavio je da mozda stator riknjava a danas je neki drugi majstor rekao da je mozda neka pomocna dioda...on regularno radi...paljenje, svetla..sve je ok...ima li neko ideju sta mu je....hvala....zaboravih...citroen xantia 1.8 16v

Imam xatiu 3.0activa zanima me dali neko zna na koliko bara joj se pune prednje ,zadnje i tri kod motora dole na regulatorima i dve pozadi na regulatorima ,napominjem to je activa sa 9 bombi.
ako neko zna tacne podatke ili gde ih mogu naci i kako neka pise
Znam da su prednje na 55,zadnje valjda nisu kao kod standardnih na 42 nego na 30 ,a dali su sve 5 dole na 62bara ili ne nemam pojma

jel zna neko dobar servis u beogradu za citroene ,
treba da odvezem jednu xsaru na pregled
da vidim sta valja ili ne valja na njoj i
da li vrse provere da li je lupana .........?

aj ljudi bacite ili neki link ili adresu servisa ili broj
ovi u amsj udaraju po usima samo tako

Ljudi situcaija je sledeca: u autu Citroen Saxo je fabricki kastofon ali trazi kod. Imam kod koji trazi ali nece da ga ukucava stoje samo cetiri tackice. Raspitao sam se pre nego sto je kupljena isla je na servis gde su menjali gume i akumulator i tip koji je dovozio vlasniku ukucao je 1111 pa onda 1234 i nije htelo i ostavio je. Medjutim kada je vlasnik usao u kola on ukuca 1111 i 4444 i nije mu htelo i zovu mene. Znaci cetiri puta su mu ukucavali pogresan kod i sad kad smo nabavili pravi on nece da ukuca nego stoje cetiri tackice. Pretpostavljam da je dekodiranje jedino resenje ali reko samo da pitam ima li nesto sto ne znam a moze da mi resi problem, i koji servisi za dekodiranje su pouzdani i kolike su cene? Unapred zahvalan! :wink:

prijatelju,i moj citroen ima taj radio code...isto smo se triput zaredom zeznuli...i ukucali pogresno...jedino tri ostaje da platis oko 20 evra da ti dekodiraju u nekom servisu

jel zna neko dobar servis u beogradu za citroene ,
treba da odvezem jednu xsaru na pregled
da vidim sta valja ili ne valja na njoj i
da li vrse provere da li je lupana .........?

aj ljudi bacite ili neki link ili adresu servisa ili broj
ovi u amsj udaraju po usima samo tako

tako kad od mene kupuju auto pa kao voze kod majstora na pregled...a ja samo namignem majstoru :) u tutnem mu cvaju poslije:) evo ovaj zadnji auto je lik CIJELI dan vozio kod 3 razlicita majstora i svi su rekli da je odlican auto a auto 2x prevrtan i ima 30kg kita:)

Back