Citati i misli poznatih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
carls-bukovski-citati.jpg

Ko je autor ove "mudre" misli?

Zato normalan svet i ne postoji. Jer roditelji nisu odgajili decu kako treba.
Onda nemoj da se čudiš što ti dete provodi 20 sati na internetu, i nema pojma o realnosti, a sutra ti se sin obuče u žensku garderobu, a ćerka se uda za najbolju prijateljicu.
To ti sleduje ako ih ne odgajiš kao što su tebe tvoji odgajili.

Ko je autor ove "mudre" misli?

Zato normalan svet i ne postoji. Jer roditelji nisu odgajili decu kako treba.
Onda nemoj da se čudiš što ti dete provodi 20 sati na internetu, i nema pojma o realnosti, a sutra ti se sin obuče u žensku garderobu, a ćerka se uda za najbolju prijateljicu.
To ti sleduje ako ih ne odgajiš kao što su tebe tvoji odgajili.
Ne treba biti tako ogorčen , strog i isključiv !
Sam kažeš da normalan svet i ne postoji ! ? I šta ćeš sad , da šalješ dete medj krokodile sa dobro usadjenim ljudskim vrlinama i manirima. Ne sporim da im se to prvo mora nametnuti i uasaditi , ali isto se moraju naučiti kako da " Plešu sa vukovima " Nisu deca za saksiju ili stakleno zvono !
Dete kao i ja provodi dosta vremena ispred kompa , ali ne zbog igrica i gluposti već zbog škole, crtanja i nekih stvari koje im nisu dostupne u realnom životu ! što je plus u odnosu na našu generaciju kojoj je bio ograničen pristup raznim informacijama
nema šanse da izraste u gej osobu , ako živi medj zdravim i normalno seksaolno orjentisanim roditeljima koji se vole i ne libe se da pokazuju ljubav i nežnost jedno drugom pred decom . Roditelji su tu , samo da posmatraju njihovo odrastanje i neće ih sputavati i lišavati ličnog iskustva ! jer ti roditelji neće dobaiti ni do 1/3 puta dokle će ta deca :think:
I normalno gde se zna ko je muškarac u kući a ko žena i ko šta radi !
Ja kad bi ih vaspitavao kao mene moja keve , ili bi mi ih oduzeo centar za brigu o deci ili bi zaglavio zatvor po novom zakonu :fdlan:
Još bre vučem traume od onoga " Dodji ovamo neću ti ništa " :zkez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back