Citati i misli poznatih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SRCE - ŽENE .jpg

Ljubav je prekrasna, cveta i to je sve što nam je potrebno. Pjesnici su u pravu! Ljubav nas podiže tamo gdje pripadamo! Jedini način da ostanemo vjerni značenju ljubavi je misliti o ljubavi kao o djelovanju. Voljeti je ponašanje puno ljubavi koje slijedi važan recept i uključuje sve sastojke. Nema ljubavi bez poštovanja i odanosti. Vjerovati da takva postoji, samo izopačuje svetost ljubavi zbunjujući nas i čineći nas nepovjerljivim prema njoj. Voljeti znači ponašanje puno ljubavi, zato jer je ljubav ono što ljubav čini.

Jennifer Fehr

"Prolost mi je nikakva, previše je bilo tuge, patnje i bola, sadašnjost klimava, mnogo me zeza ljubavna veza, a budućnost neizvesna. Biće sve onako kako mi je namenila sudbina, provlačiću se, nekako - navikao sam se na to, između Skila (Σκύλλα) i Haribda (δία Χάρυβδις), boriću se junački sa svim izazovima i životnim iskešenjima i stočki ću da podnesem sve ono što mi dragi Bog da ..." ✍️🤫 - Krstan Đ. Kovjenić

Ljudi govore da je ono za cime traga svako od nas-smisao zivota.Ja ne verujem da je to ono sto doista trazimo.Mislim da mi,u stvari,tezimo dozivljaju punoce zivljenja,tako da se ono sto prozivljavamo na cisto fizickoj ravni zaori u nasem najskrovitijem bicu,nasoj najdubljoj stvarnosti.Mi,zapravo,tezimo tome da osetimo blazenstvo samog postojanja...

DZ.Kembel...

Ljudi govore da je ono za cime traga svako od nas-smisao zivota.Ja ne verujem da je to ono sto doista trazimo.Mislim da mi,u stvari,tezimo dozivljaju punoce zivljenja,tako da se ono sto prozivljavamo na cisto fizickoj ravni zaori u nasem najskrovitijem bicu,nasoj najdubljoj stvarnosti.Mi,zapravo,tezimo tome da osetimo blazenstvo samog postojanja...

DZ.Kembel...
Mislim, čak što više ubeđena sam u to, za mene je vrhunac razmišljanja ono u nama intuitivno, ono to nas inspiriše, ono što u nama diše, da naša duša teži blaženstvu od Onoga od čega praishodi - Dušine Duše ... To je ono što duša u nama želi i traži, ali životna iskušenja su ponekada prevelika za naš um da bismo ih njime pobedile ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back