Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji. Ti si moj nacin toplog. Obuci cu te na sebe da se, ovako pokipeo, ne prehladim od studeni svog straha i samoce. - Mika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

"Postoji fontana mladosti. To su tvoj um, tvoji talenti, kreativnost koju unosiš u svoj život i u živote osoba koje voliš. Kada naučiš koristiti taj izvor, onda ćeš istinski pobijediti životnu dob."
Sophia Loren
![]()

Mislim, čak što više ubeđena sam u to, za mene je vrhunac razmišljanja ono u nama intuitivno, ono to nas inspiriše, ono što u nama diše, da naša duša teži blaženstvu od Onoga od čega praishodi - Dušine Duše ... To je ono što duša u nama želi i traži, ali životna iskušenja su ponekada prevelika za naš um da bismo ih njime pobedile ...Ljudi govore da je ono za cime traga svako od nas-smisao zivota.Ja ne verujem da je to ono sto doista trazimo.Mislim da mi,u stvari,tezimo dozivljaju punoce zivljenja,tako da se ono sto prozivljavamo na cisto fizickoj ravni zaori u nasem najskrovitijem bicu,nasoj najdubljoj stvarnosti.Mi,zapravo,tezimo tome da osetimo blazenstvo samog postojanja...
DZ.Kembel...