Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Чек, један бледи јутарњи зрак продре у моју собу и за пар секунди киша престаде.
Камен из душе нестаде и срце се умири.
Кад престане киша сва патња нестане са њом.
Ту патњу је киша и изазвала,тај бол у грудима, тај притисак у глави,та магла у очима.
Лежем у кревет и одлазим, одлазим у снове, снове без магле без бола.
Метеоропата
-MrX99
Da li bi ljudi mogli biti bolji? Mogli bi, ali niko neće prvi da počne. Svi imaju loša iskustva. Nismo li se malo puta zaklinjali da ćemo biti bolji? I neki stvarno postanu bolji, pa ispadaju naivni. Jer su oni drugi postali još gori.
Moje ego ne zaslužuje da ga pišem velikim slovom, jer sam svestan koliko sam mali i nemoćan u odnosu na prirodne zakone, pa čak i u odnosu na tokove dogadjaja u mom neposrednom okruženju. U obraćanju drugome uvek ću pisati velikim slovom "Ti" iz razloga poštovanja i uvažavanja tudjeg pa i tvog ega, naročito tamo gde mislim i osećam da nema dovoljno bliskosti i razumevanja izmedju mene i tamo nekog "Tebe" ili čak "Vas" - ako je distanca tako velika da ne možemo biti per tu. - (m.m.)
Ne treba baš uvek potcenjivati i zanemarivati značenja kostimografije. Vrlo često ona ume da odslikava suštinu, a tada treba imati na umu da je zanemarivanje role pun pogodak. - (m.m.)
"Hop!" pre skoka ume da bude jako bolan i nikada ne daje rezultat, nego samo ostavlja do bola smešan i mučan utisak nečije nesposobnosti i nespremnosti da doista i skoči. - (m.m.)
Vančulna su jedino ljudska mašta, fantazija i praiskonska želja za zaštitom u okrilju Svemogućeg. Zato nije potreban nikakav dokaz za postojanje Boga. Jer Bog postoji samo ako veruješ u njegovo postojanje. - (m.m.)