Citati i misli poznatih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iznošenje mišljenja kod normalnih ljudi ne znači automatski i ubedjenost u njegovu ispravnost. Pre bi se moglo reći da takvi ljudi samo ispoljavaju želju i nameru da se postupi ispravno i donese ispravan sud o nečemu ili nekome. - (m.m.)

13620350_10153864580249514_7049056252774044953_n.jpg

Prava ljubav se nikad ne zaboravlja i što je više pokušavamo potisnuti iz svoje duše sve nam se više pod kožu uvlači. I nikad ne plači zbog takve ljubavi. Ne zbog toga što nije vredna tvojih suza. Prava ljubav nije vredna jedino suza onih pritvornih i lažljivih.
Raduj se što je takva ljubav našla prebivalište u tebi, tvojoj andjeoskoj duši, velikom srcu i tvome sećanju na nju. Odakle nikada neće i ne može izaći. - (m.m.)

Uzivam u životu... život sam davno pretvorila u igru.... Velike bolove davno sam preboljela, tugu baš kao i sreću, zavoljela.... Sve to na isto mjesto ide.... I tuga i sreca....Osmjeh je moje najbolje oružje... Osmjehom zavodim, osmjehom sve naplatim.... I dobro mi stoji... Prikriva mi sve slabosti.... Mane u vrline pretvara... To sam ja.... Jednostavna..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back