Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
jasta...Koliko je to realno potrebno i neophodno umeti pre i za vreme veze..u smislu ono sto se ne moze pitati otvoreno i treba vreme da bi se provalio partner..recimo da je horoskopski znak u pitanju pa se ne moze primeniti isti shablon na svakom..da li se tako sluzite nekim pomagalima ne bi li provalili kakav pristup imati i koji tretman pruziti..jer realno ne mozemo biti prema svakom isti..a i logicno da je lakse ici linijom manjeg otpora..da li se onako povrsno upustite u odnos ili imate neke fore koje vam govore kakva je osoba?
Stecem utisak da su ljudi neiskusni a da ima toliko znakova pored puta koje ne umeju citati..nesto razmisljam koje filmove su neke devojke volele i tacno im to u zivotu nedostaje..i sad neki umesto da procene sta treba i nedostaje toj osobi neko samo pomisli da ne vole isti zanr..dakle ne osvrtati se na moje primere da li razmisljate uopste i zagrebete ispod povrsine ili ne olaksavate sebi?u nadi da vam ovakav opis pristupa nece predstaviti napor vec onako imate kefalo pa usput rekreativno vezbate vijuge kad vam dosadno![]()
Elem, ja sam corava za te stvari

Uostalom, ako me rade emocije citam izmedju redova, ako ne, onda dok ne stane ispred mene i kaze stvar takva i takva, ic ne razmisljam.
Bukvalista sam u principu, ponekad samo suptilna, mada to vise zvisi od druge strane
Nekad je doduse zanimljivo igrati se, ali to je cisto da bi video koliko se ko primio...pih...