- Poruka
- 3.834
Pitanje je u naslovu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja to htela reći, al stalo i ovo malo mozgau realnom emotivnom odnosu cesto partneru i ne mozes da kazes sta bi sve radio![]()
onda nisi shvatila sustinu teme.Ne razumem, zar igra isto nije realna? imaginarna ko kompleksni brojevi?
onda nisi shvatila sustinu teme.
Zavisi od osobe do osobe.....Nismo svi istiU je, duboka tema
Pa kod mene ne važi to : "u realnom emotivnom odnosu cesto partneru i ne mozes da kazes sta bi sve radio." Naprotiv. Samo kada sam bliska sa nekim mogu da radim baš SVE što mi padne na pamet. A ne mogu da se igram sa nekim sa kim sam malko uzdržana zbog nepoznavanja.
Dakle, emotivan odnos = slobodna igra, realna igra !
Neemotivan odnos = neslobodna igra, manje je realno da će se dogoditi.
Zavisi od osobe do osobe.....Nismo svi isti
Pa ne znam kako da kažem al ipak nisi....Jer većina parova nema tu sreću kao ti i neke svoje želje u sexualnom odnosu mora da drži u sebi jer partner nije za to....imaš te vanilica odnose i partnere koji ne razumeju,tvoje želje.
A ako želiš i voliš nešto što klasični primitivni muškarac ne razume,šta ćemo onda?Onda trpis ceo život ili furas svoj fazon dok ne nadjes nekog ko ti odgovara u tome.....Isto važi i za muškarce.Od samog starta su to izabrali.
Ali ništa nije za večno. Stvar izbora.
Ne mogu zamisliti da sam sa nekim kome ne mogu reći šta stvarno želim. Moraš biti hrabar ako hoćeš da budeš srećan u životu, ne samo za ovo, za sve.
Danas retko ko trpi.A ako želiš i voliš nešto što klasični primitivni muškarac ne razume,šta ćemo onda?Onda trpis ceo život ili furas svoj fazon dok ne nadjes nekog ko ti odgovara u tome.....Isto važi i za muškarce.
to se ne govori, to se radi............naravno, vecina bi ih rekla "iju, sram te bilo" al kad krenes u akciju , ondak "sto si presto ?".u realnom emotivnom odnosu cesto partneru i ne mozes da kazes sta bi sve radio![]()
u dostupnostiPitanje je u naslovu![]()
Mene zanima gde im je sličnost.Pitanje je u naslovu![]()

Никако.Pitanje je u naslovu![]()