peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Sinoć sam pročitao pola Velike sveske, možda je večeras dovršim.Да ли си прочитао целу трилогију? И како ти се чини та прича о двојици дечака?
Мене још мучи једна загонетка...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sinoć sam pročitao pola Velike sveske, možda je večeras dovršim.Да ли си прочитао целу трилогију? И како ти се чини та прича о двојици дечака?
Мене још мучи једна загонетка...
Nešto mi se čini da ipak treba završiti sve tri knjige, pa tek onda komentarisati.
Jedno već sada mogu konstatovati, a to je da ne mogu iščekati da dovršim i poslednju knjigu trilogije.Da, strpljivo čekam i zanima me tvoj utisak o toj trilogiji.
Prije svega, hvala na fantastičnom predlogu.Da, strpljivo čekam i zanima me tvoj utisak o toj trilogiji.
Vrijeme je da počne i mene mučitiМене још мучи једна загонетка...
Meni je potpuno logično da kada neko sa 50 godina napiše svoj prvi roman, taj roman bude i neka vrsta autobiografije.Zagonetka je da li su blizanci postojali, ili je to samo metafora za posleratnu Evropu?
Ili je u pitanju malo izmenjena autobiografija Agote Kristof?
https://www.glif.rs/blog/trauma-iz-...ila-i-agota-kristof-pretvorili-u-knjizevnost/
https://www.glif.rs/blog/iz-autobio...neprijateljski-jer-upravo-ubija-moj-maternji/
Tako da, užas rata i kasnijih dešavanja u Mađarskoj se vješto prikazuje kroz sudbinu samih dječaka, ali ja bih i dalje više naginjao ka autobiografskoj komponenti.To je jedno društvo zasnovano na novcu. Tamo nema mesta za pitanja koja se tiču života. Živeo sam punih trideset godina u smrtnoj samoći.
Čitam ko i uvek. Intenzivno.Nešto mi se čini da ipak treba završiti sve tri knjige, pa tek onda komentarisati.
Nameravam da pročitam Stanica. Javljam utiske.
STANICA - Jakopo de Mikelis
U 99% slučajeva uzimam knjige iz biblioteke, tako da slobodno predložite nešto, pa javljam kakva je situacija.Dao si mi ideju za čitalački klub.
Na ovoj temi nas nekoliko, ko želi, čita jednu knjigu i zatim razmenjujemo utiske, a možemo i da postavimo pitanja na koja ćemo odgovarati.
1. Šta misliš o glavnim junacima?
2. Kako ti se dopala radnja romana?
3. Kakvu ocenu daješ romanu?
@peti ligament Da li se slažeš da sledeći roman za razgovor bude triler? Koje trilere imaš u kućnoj biblioteci?
Da o tom nekom romanu razgovaramo tokom aprila?
jesi li stigla do scene sa krabamaNe znam kako su uspeli u Laguni da mi daju pogrešan info. Prvo sam čitala 2. knjigu triologije, sada čitam prvu. Čitam je od letos tj. ne čitam ali danas sam uhvatila momenat i ide lagano , baš mi se sviđa.
Put za L.A.
možemo da se kladimo da nisamjesi li stigla do scene sa krabama
Možemomožemo da se kladimo da nisam
Ligi, čitaš na engleskom?
Srpski, i ako baš moram, hrvatski.Ligi, čitaš na engleskom?
Smejem se zbog ovog drugog.Srpski, i ako baš moram, hrvatski.