krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Što? Sigurno je trenutno čitaš?Pročitam "Buku i bes", par nedjelja kasnije eto ga u čitalačkom klubu.
Pročitam "Besnilo", ista stvar
Onda nema druge, sledeća knjiga koja se čita je "Ubiti pticu rugalicu"![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što? Sigurno je trenutno čitaš?Pročitam "Buku i bes", par nedjelja kasnije eto ga u čitalačkom klubu.
Pročitam "Besnilo", ista stvar
Onda nema druge, sledeća knjiga koja se čita je "Ubiti pticu rugalicu"![]()
Što? Sigurno je trenutno čitaš?Iako mi se mnogo dopala, ja je sigurno neću ponovo čitati.
Primetila sam da se ovde delo komentariše tek kad se pročita, a meni bi baš prijalo da se razmenjuju utisci i tokom čitanja.
Evo i ja se javljam , pa sta bude ........ Malo mi je frka zbog Nore , ali proci ce valjda .
Ma nisi bauk , nego ja sam totalni amater ( tacnije amaterka ) i ako krenes kao Dadija ( buka i bes ) da me ocenjujes , smoricu se skroz .Avaj, zašto?!![]()
Ma nisi bauk , nego ja sam totalni amater ( tacnije amaterka ) i ako krenes kao Dadija ( buka i bes ) da me ocenjujes , smoricu se skroz .
Ma nisi bauk , nego ja sam totalni amater ( tacnije amaterka ) i ako krenes kao Dadija ( buka i bes ) da me ocenjujes , smoricu se skroz .
Š'a je bilo ti? 'Oćeš da sad svima kažem da si Ćosićev fan, a?![]()