Čitalački klub - poziv na čitanje

Ja ovuda, ispade, sahranjujem pisce, te je najbolje da se više ne igram. :zcepanje:

Gledam sad Quentinov prikaz Mora, deluje interesantno, pa bih, možda i mogla da se priključim. Za Kunderu, samo u slučaju Nepodnošljive lakoće.
Međutim, radije bih (to sam isto videla na Quentinovom blogu) Uelbekovu Kartu i teritoriju, ako je neko za.
Samoinicijativno bih predložila Sorokiniov Dan opričnika. Verujem da može da se nađe povoljno u toku ove Geopoetikine akcije.

Ja ovuda, ispade, sahranjujem pisce, te je najbolje da se više ne igram. :zcepanje:

Gledam sad Quentinov prikaz Mora, deluje interesantno, pa bih, možda i mogla da se priključim. Za Kunderu, samo u slučaju Nepodnošljive lakoće.
Međutim, radije bih (to sam isto videla na Quentinovom blogu) Uelbekovu Kartu i teritoriju, ako je neko za.
Samoinicijativno bih predložila Sorokiniov Dan opričnika. Verujem da može da se nađe povoljno u toku ove Geopoetikine akcije.
Akcija je dušo danas završena.:)
Ja imam samo prve dve.

Da ti kažem, pa da raspričaš.:lol:

Aha, insajderska dojava. Oprosti, nisam te prepoznala
smilie_girl_086.gif

Uh, što mrzim da dajem pare Platou.

Evo da probam da vam malo pomognem. Na Šta ste poslednje čitali dva momka počinju Besnilo. Sad ću i njima da kažem da predlože to ovde.
Rado, jel se ja to mešam u tvoj posao. Izvini, nije mi bila namera. Samo mi žao što ova tema tavori, a ja prva ne mogu aktivno da učestvujem
Ja sam Besnilo čitala davno. MNogo mi se svidelo, ali ne bih se obavezivala da čitam ponovo, iako bi trebalo da je imam kod roditelja. (To je tu blizu).

Ja sam Da Vinčijev kod čitala poodavno, i isto kao Rada, nemam baš ambicija da ga čitam ponovo. Na mene su veći utisak ostavili Andjeli i Demoni, verovatno zato što sam to prvo čitala, a onda mi je Da Vinčijev kod bio malo već vidjeno.
Ja sam pročitala sve tri osim poslednje, Izgubljeni simbol. Pored navedenih ima i Digitalna tvrđava. Mnogi Brauna osporavaju kao pisca, ali ja se ne žalim. Uživala sam čitajući, a za verodostojnost me baš briga. Koga zanima, neka čita istoriju.

Back