Čitalački klub - poziv na čitanje

Ja neću da učestvujem, dok ne završim faks. :)
Svaki put kad sam htela da čitam i učestvujem na ovoj temi koja mi se baš dopada, nešto se isprečilo: nova knjiga, novo znanje, neka deca, neki ljudi... :)

Mogu da vam predložim nešto što sam čitala, tamo za septembar ili oktobar, recimo Kucija, ako je neko za... Čini mi se da ga ovde nismo imali. Ili Peljevin. Tamo, nekad... :)

Ko je za, može da da svoj glas. :)

Srećno sa ''Imenom ruže'', čitala sam je, ali se slabo sećam. U to vreme nije mi se mnogo dopala, verovatno zato što je i nisam razumela. Dolaziću da vas pratim i podržim!

Samo napred! Ova tema vredi da živi dinamično!

Ja neću da učestvujem, dok ne završim faks. :)
Svaki put kad sam htela da čitam i učestvujem na ovoj temi koja mi se baš dopada, nešto se isprečilo: nova knjiga, novo znanje, neka deca, neki ljudi... :)

Mogu da vam predložim nešto što sam čitala, tamo za septembar ili oktobar, recimo Kucija, ako je neko za... Čini mi se da ga ovde nismo imali. Ili Peljevin. Tamo, nekad... :)

Ko je za, može da da svoj glas. :)

Srećno sa ''Imenom ruže'', čitala sam je, ali se slabo sećam. U to vreme nije mi se mnogo dopala, verovatno zato što je i nisam razumela. Dolaziću da vas pratim i podržim!

Samo napred! Ova tema vredi da živi dinamično!

Ja sam za, želela bih čitati Kucija. :)
Njegovo, još uvek, ništa ne pročitah.

Ovo je zaista divna tema, radosna sam što se okupilo društvance zaljubljenika u pisanu reč. Očekujem živu i blistavu diskusiju početkom avgusta. :)

Možda nam se pridruži još neko... :)

Back