Čitalački klub - poziv na čitanje

pozdrav svima!!!
ja bih da mi neko kaze da li postoji prevod na srpski ili hrvatski jezik knjige
devojka sa devet perika, sofi van der stap ?????
original je : Meisje met negen pruiken, sophie van der stap
ako neko nesto zna koristice mi.
hvala unapred

Mozes probati da pronadjes u ovom katalogu:
http://www.vbs.rs/scripts/cobiss?ukaz=CHDB&id=0044312946388156
to ja radim kad mi treba takva informacija.
Nazalost, koliko ja znam Hrvatska jos nije u ovom sistemu kataloga, ali mozes pokusati i sa Crnom Gorom ili Bosnom:
http://www.cobiss.net/default-sr.asp
Poz

Da li neko moze da mi pomogne i da mi kaze gde mogu da kupim "Dnevnik Ane Frank"? Da li je uopste ima u prodaji, ili su samo primerci u bibliotekama? Takodje i "Dzejn Ejr"? U poslednje vreme me zanimaju ta "evergrin" dela.

Moze se naci u prodaji :D ali gde tacno neznam.Pokusaj po manjim knjizarama. Po meni je jos bolje da nadjes negde polovne ali dobro ocuvane. Nekako su mi starija izdanja bolja od ovih danasnjih. Nema veze sto je isti sadrzaj.:super:

Ako mislis da je njen polozaj bio uzasan, procitaj knjigu "Suada", ako uspes da je pronadjes, prica je istinita...i veoma potresna....Prosto da ne poverujes da takve stvari kakve su se "Suadi" desile, desavaju u eto npr. u Sudanu, svaki dan i da su sasvim normalne...

Prošle godine sam čitala dve knjige u tom fazonu, istinite priče anonimnih autorki, Obrezana i Živa spaljena. Jezivo šta te žene iz arapskog sveta doživljavaju. Ograđujem se, to nije književnost. Više liči na FOX dosije.

Hiljadu cudesnih sunaca je na mene ostavilo monogo veci utisak od Lovca na zmajeve,a to je delo istog autora.Mada u hilhadu cudesnih sunaca sam se malo razocarala zbog srecnog kraja koje je dozivela Lejla malo mi to ne ide uz citavu pricu......strasno je to koliko se muska deca favorizuju i koliko imaju prednosti u odnosu na zensku decu....poz svima i molila bih da uvazite moj predlog za sledecu knjigu koja ce se komentarisati.Istorijski roman o Dzingis Kanu, Vuk iz ravnice.

Hiljadu cudesnih sunaca je na mene ostavilo monogo veci utisak od Lovca na zmajeve,a to je delo istog autora.sunaca Mada u hilhadu cudesnih sam se malo razocarala zbog srecnog kraja koje je dozivela Lejla malo mi to ne ide uz citavu pricu......strasno je to koliko se muska deca favorizuju i koliko imaju prednosti u odnosu na zensku decu....poz svima i molila bih da uvazite moj predlog za sledecu knjigu koja ce se komentarisati.Istorijski roman o Dzingis Kanu, Vuk iz ravnice.

Nisi se valjda razočarala zbog toga.:eek:

Back